19 octombrie 2010

Dezlegare

Zîmbesc, gîndindu-mă la soarele revăzut după o săptămînă, la Vlad îndrăgostit și la Veneția, și în fine la lista mea de obscenități de vacanță. Mulțumesc tuturor pentru voturi: A fost amuzant. Să vedem:

Fucking (1 vot) este un clasic. Din păcate, acel U se pronunță ca atare; cine îl anglicizează, o face pe propria răspundere. N-am fost acolo.
Mai generos și mai suculent, deși mai puțin cunoscut chiar și de către nemți, este Waging am See (0 voturi), care sună ca Vaginasee, adică un fel de Lac al Vaginului. Ar fi poate chiar mai interesant decît monologurile corespunzătoare; dar n-a fost.
Alternativa croată (nu m-a crezut nimeni, 0 voturi), ca și cea italiană sînt elocvente prin ele însele, vezi bancul cu școala de balet vs. școala de bune maniere.
La Crucea de Piatră (4 patrioți locali) aș întreba și eu ca și Onkel Google: Concediu la Giurgiu? Uimire.
Ultima afirmație a fost cea adevărată: Îs la Cristina (7 voturi – de unde știați??). Ooops, un blank în plus, ce neîndemînare din partea mea. Poza a fost făcută la un colț de stradă (recte: curvă) din Isla Cristina, pe cînd ne întorceam din Portugalia. Voilà. În conced am stat la o azvîrlitură de băț de acolo, anume la Islantilla, aici a fost locul nostru de plajă. Se mai vede încă urma lăsată de mașina care curăța nisipul, of.

Și nu mă întrebați cine e Cristina. Habar n-am. Nu vreți mai bine o napolitană?