04 august 2012

Amintiri din conced, trei. Tokyo, cele bune




5 comentarii:

vera spunea...

Pot pentru ca sa sper ca voatura e a dumitale?

Pinocchi0 spunea...

*LOL*
Mai degrabă o bicicletă roz decît o voatură roz.

vera spunea...

Da, indubitabil ai dreptate.
Ma mai gindisem la chestiune si deja voiam sa spun ca da, eu pot sa sper, dar nu puteai tu sa ai asa o masina in Japonia, ca nu erai la o vacantza in Caraibe, ci la ceva profesional, nu? Si elementul major care m-a convins ca e asa, ca nu ai propensitate pentru comportament provocator, stii care a fost? Proptea mentala: ceva care a fost prezentat aici pe larg, cu multe poze.

Pinocchi0 spunea...

Oh. Întrebarea e grea, nu știu. Pentru că:

Mi s-a spus deja că îmi place să provoc, și îmi place într-o anumită măsură, avînd eventual în vedere anumite rezultate. Dacă aș fi avut o mașină aici, nimic nu i-ar fi stat în cale să fie roz: Japonezii nu s-ar șoca, e o culoare obișnuită pentru ei. Mă rog, mai degrabă la telefoanele mobile decît la mașini. Dar există nenumărate motive pentru care nu am mașină aici, cel mai simplu și direct fiind că nu am nevoie de ea.

Deci, care a fost elementul major?

(În altă ordine de idei, și nu tocmai lipsit de provocare, urmează projectul Piazzolla. Stay tuned!)

vera spunea...

Ntz. Macar incearca un pic, tu cum ne pui pe noi sa ghicim ba una, ba alta, cu o cantitate de informatzie subminimala (imi aduc aminte bine animalul marin, cind m-am vazut silita sa spun ca e 'un ceva')?