15 februarie 2008

Anexa discutiei despre manele

Iata delectarea mea in timpul discutiei cu Vlad despre manele: o felie de pâine prajita (facuta de domnu' Inginer) cu crema de cocos si miere din Romania; un pahar de grappe de lumière, 2005. (In timp ce la televizor ruleaza "Mulholland Drive".)

9 comentarii:

Anonim spunea...

natura moarta cu macbook, cât se poate de vie :) master lynch would feel delighted !
un regat (si un cal)pentru felia de toast !

Pinocchi0 spunea...

:-))

Vlad Stroescu spunea...

In timp ce citesc blogul dumitale la calculatorul meu Pentium sec. XIX, am lânga mine un ibric de tablă şi o cană tot de tablă, cu ceai negru în ambele. Mă aşteaptă încă o noapte albă.

Pinocchi0 spunea...

Pentru simetrie (postmoderna ;-) ar trebui sa faci si dumneata o poza cu cana si ibricul de tabla si sa o pui pe blog.

Nuuuuu, eu am sa dorm bine si mult in noaptea asta: tocmai am terminat de corectat lucrarile si sunt cu constiinta impacata (asta si pentru ca am corectat relativ generos). Leapsa de la Zaza am facut-o numai partial, pentru ca nu reusesc sa incarc inregistrarea cu Habarnam la trilulilu; mai incerc luni.

Si am facut o descoperire pe Internet, o discutie pe care o credeam de mult pierduta si uitata... cred ca merita un post nou. Hm... poate ca nici eu nu o sa dorm atit de mult? Dar cel putin o sa dorm bine, ca nu sforaie nimeni linga mine :-))

Anonim spunea...

ce inseamna "grappe de lumière"?
din poza, pare a fi vin roze.

Pinocchi0 spunea...

Grappe de lumière e un soi de strugure. Da, e un vin rosé de Pays d'Oc, demisec, si -- aaaaahhhh -- nu cunosc altul mai bun :-)

Vlad Stroescu spunea...

Mie îmi place vinul din stafide. E o dragoste personală, asta nu înseamnă că nu apreciez vinuri mai puţin dulci, dacă e bune.

Pinocchi0 spunea...

Si e bune vinurile de stafide?
:-)
Nu am incercat niciodata.

Vlad Stroescu spunea...

E foarte dulci şi foarte tari. Le mai zice şi vinuri licoroase, poate le ştii sub denumirea asta. Vinul ghiurghiuliu, cules toamna pe târziu, e un exemplu.
La noi, varianta cea mai găsită în supermarkete e Lacrima lui Ovidiu.