03 aprilie 2008

Pentru Lulu, cu dragoste si abjectiune







Pentru ca Zaza va intreba precis: Anghinare si dovleac, fierte in vin alb si apoi prajite in ulei de masline, presarate cu coriandru tocat. Recunosc, am fost cam econom la curatat, drept care au semanat cu pestele, aduca au avut un fel de oase. Domnu' Inginer a adus la timp un vas pentru deseuri.

7 comentarii:

Zaza spunea...

ROFL, da! Chiar aveam de gând să-ntreb.

Eşti de groază. :)

Pinocchi0 spunea...

:-)
Apreciez faptul ca nu ma intrebi ce e cu abjectiunea aia ;-)

Lulu spunea...

Nu cred pana nu mananc :-). Si eu pi anghinari nu pui mana, fac urticarie!

Pinocchi0 spunea...

Sallinger ar fi tare mindru de noi :-))

Lulu spunea...

Anghinare cu dovleac, omule, nu esti normal??
Uite, o sa postez o reteta cand intru in concediu cu adresa speciala, Pinocchio :-) In retete sa ne duelam!

inca o fiica a Evei spunea...

Sunt curioasa ce vin merge cu "gateala" ta:)

Pinocchi0 spunea...

Lulu, combinatia nu e rea deloc, amindoua sunt destul de fade si aromele "care sunt" se combina destul de bine. No, pai atunci astept retetele tale.

Eva jr., adevarul e ca am avut o sticla de ceva ce se chema must si care era de fapt un suc de struguri foarte dulce si total nefermentat. Trebuia sa-l lasam mai intii sa fermenteze 1 pic, n-am stiut. Un vin alb ar fi fost cit se poate de potrivit.