Pentru ca Zaza va intreba precis: Anghinare si dovleac, fierte in vin alb si apoi prajite in ulei de masline, presarate cu coriandru tocat. Recunosc, am fost cam econom la curatat, drept care au semanat cu pestele, aduca au avut un fel de oase. Domnu' Inginer a adus la timp un vas pentru deseuri.
7 comentarii:
ROFL, da! Chiar aveam de gând să-ntreb.
Eşti de groază. :)
:-)
Apreciez faptul ca nu ma intrebi ce e cu abjectiunea aia ;-)
Nu cred pana nu mananc :-). Si eu pi anghinari nu pui mana, fac urticarie!
Sallinger ar fi tare mindru de noi :-))
Anghinare cu dovleac, omule, nu esti normal??
Uite, o sa postez o reteta cand intru in concediu cu adresa speciala, Pinocchio :-) In retete sa ne duelam!
Sunt curioasa ce vin merge cu "gateala" ta:)
Lulu, combinatia nu e rea deloc, amindoua sunt destul de fade si aromele "care sunt" se combina destul de bine. No, pai atunci astept retetele tale.
Eva jr., adevarul e ca am avut o sticla de ceva ce se chema must si care era de fapt un suc de struguri foarte dulce si total nefermentat. Trebuia sa-l lasam mai intii sa fermenteze 1 pic, n-am stiut. Un vin alb ar fi fost cit se poate de potrivit.
Trimiteți un comentariu