06 august 2008

Ciorapi straight

Lui JdM, care isi doreste o pereche de ciorapi straight [looking] pentru marti dimineata

Ciorapi straight? La ce bun? Hehe… Le spuneam studentilor mei de la Cluj dupa sustinerea diplomei: Vedeti? La costum n-am putut sa vin, ca e prea cald. Dar pentru voi mi-am pus astazi sosetele roz. Raspuns prompt si entuziast: Daa, si Carmen [o studenta cu care nu aveam nimic de a face] mi-a spus ca, uite, ai vazut? sosestele lui au exact, dar exact aceeasi culoare cu camasa!

6 comentarii:

Anonim spunea...

Un ochi rapid dezvaluie (numai ce e la vedere, aruncat prin camera): ciorapi fuchsia, ciorapi bej cu mov, ciorapi bleumarin & alb cu carouri de sah, ciorapi negri cu roz, ciorapi mov, ciorapi mov, ciorapi rosii cu dungi albe. Se da ecuatia urmatoare: intalnire oficiala la nivel n, ambasada. Eu, in intarziere. Pantofii i-am ales, bej, piele intoarsa, cu talpa de lemn (pentru un pas mai straight, sau dimpotriva, de secretara care alearga pe tocuri?!?!). Si atunci ce facem. Ne trebuie, cf. restului de items de imbracaminte ceva ciorap bej uni si nu gasim! Cu greu, rasturnam tot ce inseamna punga cu ciorapi din dulap si gasim in final o pereche nedesfacuta de ciorapi perfecti bej uni din aia tratati fungicid etc. Deci se poate. Singura problema la intalnire n-au fost ciorapii, ci talpa de lemn a pantofilor, care chiar m-a facut sa fiu sonor o secretara hiperimpulsiva si hipervoluntarizanta, si de asemenea, sa imi moderez vocea de cred ca toate receptiile de hotel m-ar fi vrut in spatele tejghelei :) Hmzzz. Multumesc :*

Pinocchi0 spunea...

Oare ce e de preferat, peisajul multicolor descris mai sus, sau un numar inestimabil (si eventual impar) de soseste invariabil negre, care trebuie sortate pe perechi si proprietar?

Hum, hum.

Anonim spunea...

Asta+mi aminteste de o carte scoasa la Editura Tineretului in anii '60 (imi amintesc ca in cutia tipografica scria si ca era in Raionul Stalin), o traducere din rusa evident, a unei culegeri de probleme de logica. Printre ele, una pe care nu puteam sa o rezolv niciodata - nici dupa ce citeam solutia, la scurt timp nu mi-o mai aminteam, cu un domn care urca in pod unde sunt la uscat sosetele, si stie ca sunt dezordonate, si vrea o pereche neagra, si cate sosete trebuie sa ia astfel incat sa ia totusi o pereche neagra? Ah si mai putem vorbi pe subiectul asta. Eu chiar am un fetis pentru ciorapi (ai mei si ai altora deopotriva) si nu mi-e jena sa recunosc asta. Dar problema tot n-as sti sa o rezolv.

Anonim spunea...

Intre cioapi si sosete este o ... nuanta.

PS
Deci vreau si io sosete mov.

Si deci da, si io urasc sosetele negre. Bluemarin. Gri. Si mie imi ies tot timpul impare si p'aia in plus o arunc. Si apoi iar trimit baietii sa-si cumpere, si iar o iau de la capat. Si mai greu a fost pana ca baiatul sa-si ajunga din urma tatal la numarul de la picior ca trebuia sa le imperechez *si* pe marimi...

Pinocchi0 spunea...

Ha, Madelin, se pare ca esti adepta solutiilor radicale: Soseta in plus o arunci si trimiti "baietii" sa isi ia unele noi... ce chestie. (En passant: Categoria "baietii" ma face oarecum invidios.)

Si -- da, ma asteptam la observatia asta, ca e o nuanta intre ciorapi si sosete. Dar cred ca nuanta asta le este indiferenta barbatilor, care poarta ciorapi (in sens restrins) numai in conditii cu totul si cu totul speciale... *smile*

Anonim spunea...

La fel de radicala sunt si cu sosetele Mirunei. Daca ies impare sunt fara mila. Numai ca ei ii cumpar eu :-). De obicei gasesc neperechile mai tarziu, si pe ale fetitei si pe ale baietilor (sic!) pe sub canapea, trase acolo de cotoi. Daca ar purta si cotoiul sosete cred ca m-as impusca. Deocamdata mai rezist, material trainic.