In fine, dupa ce am stat ore in sir in bucatarie (si sarmalele mai fierb inca), meniul de seara:
Cotlete de miel impanate cu usturoi; cartofi la cuptor cu susan; salata de castraveti cu marar, telemea de capra si ardei Capia; un Grand Cru Mornag din Tunisia, 2006. La sfirsit, o pralina (una singura) cu liqueur de afine, evident din Romania.
Sarmalele si ciorba de perisoare se maninca miine, cind vin musafirii, cozonacul la fel.
Si acum ne facem comozi. Noapte buna.
PS Intre timp a nins.
5 comentarii:
interesant vinul. au grand crus tunisienii? cum e/a fost? presupun ca e mai tare si mai dulce...
Să aveți poftă, conașilor! Și să dați și la sărmani!
C., daca esti sarman, vino sa-ti dam si tie ;-)
WE, a fost, da :-) Tare, 13,5%, destul de dulce (dar inca sec) si aromat. Tante Wiki zice in limba germana ca e unul din vinurile tipice ale Tunisiei. Mi-a placut.
Partea amuzanta este ca l-am primit cadou (impreuna cu un set de betisoare parfumate de afumat casa) la bistroul unde maninc de obicei la prinz, proprietarul pare sa fie dintr-o tara araba. Anul trecut au fost in acelasi ambalaj trei sticle de vin italienesc cu niste etichete foarte dragute, dar pe care, dupa ce l-am gustat, l-am folosit cu mare placere la gatit :-)
Deschid, sătul, blogul, am salivat instant.
Mă duc să mănînc.
La mulţi ani!
Hihihi...
Eu astept musafirii.
La multi ani!
Trimiteți un comentariu