20 ianuarie 2009

Dezlegare la pește

"Nu am fost niciodata in Japonia pentru ca nu-mi place pestele. Acolo, in Africa, se maninca incredibil de mult peste." Ei, si cine a spus asta?

In primul rind va multumesc pentru participare, a fost palpitant sa urmaresc voturile. In total au fost 24. Sa o luam in ordine inversa:

Pe ultimul loc, cu un singur vot, Mariah Carey. Dreptatea a fost repusa in drepturi, pentru ca e nevinovata. Am regretat mintea de pe urma: Pentru alternativa a patra trebuia s-o propun pe Pamela Anderson. Prea tirziu.

Pe penultimul loc, cu doua voturi, Britney Spears. Pai ce sa zic: Ei nu-i place pestele, heh. De la alte comentarii ma abtin, blogul meu fiind corect politic. O supraestimam?

Pe locul al doilea, cu trei voturi, Scissor Sisters. Ascultind cum cinta, recunosc ca si eu le-as fi atribuit paternitatea citatului (sau maternitatea, sau, din motive de incertitudine, admindoua). Interesant a fost ca abia pe la mijlocul saptaminii au trecut inaintea lui Britney Spears.

Conduce detasat, si asta de la bun inceput, Paris Hilton cu 18 voturi. Probabil ca si eu as fi fost de aceeasi parere daca n-as fi stiut. Bravoooooo!!!

(Hihihihi...)

2 comentarii:

Anonim spunea...

eu am votat cu britney!
mai mult ca sigur c-a spus asa ceva, bag mâna-n foc!
britney rulz

Pinocchi0 spunea...

*LOL*

Pai sigur, ea a fost...