02 aprilie 2009

La București

Ora 23:14, imposibil de uitat din cauza lui pi si a disperarii de a ajunge acasa. Intersectia 1 Mai alias Mialache cu Turda, statia tramvaiului “Nu credeam c-o sa mai vii inainte de Craciun” 41. Si totusi vine. Gest de recunostinta: Compostez biletul, ca sa merg pina la Piata Crângasi.

Intrebare: Sînt intr-o ureche? Daca da, atunci ar trebui sa fiu singurul care scoate bilet in conditiile date; daca nu, atunci mai simt si altii ca mine; si sorry folks: De data asta lipseste napolitana traditionala pentru ca astept in mod sincer un raspuns cit se poate de transant. Raspundeti, ca de obicei, in dreapta sus.

19 comentarii:

Anca Tudor spunea...

uau, ai mai prins tramvai la ora aia? e clar, sigur merita sa compostezi :)
Asta imi aminteste de mine, cu un prieten medicinist, amandoi eram studenti bucuresteni cu banii pe sponci, am cumparat un singur bilet de tramvai, aveam de mers 20 de statii! si am zis ca, daca vine controlul, unul ia amenda si o impartim frateste... N-a venit controlul :)

mulliganoglu spunea...

un domn isi plateste calatoria intotdeauna

Rasvan Calin spunea...

daca ai bani, de ce sa nu cumperi bilet?! :)

lektor spunea...

cine pretul il plateste,

va fi rasplatit domneste!

Pinocchi0 spunea...

Mulliganoglu, mi-ai oferit o relevatie. Asa e. Aveam o de la Liliana, poeta, o colectie intreaga de asemenea reguli, ca de exemplu: Alearga o adevarata doamna dupa tramvai? Nu, niciodata. Alearga o adevarata doamna dupa barbati? Daca merita, desigur.

Incze Klára spunea...

Nu esti nebun. Esti neamt:)

mulliganoglu spunea...

e din categoria 'regulile de comportament nu se discuta'; in sensul ca, deoarece/din cauza ca au un mare grad de arbitrar, sunt date o data pentru totdeauna.
& nu cum cred bucataresele: e ok daca iti place jean mascopol- gusturile nu se discuta.

mulliganoglu spunea...

p.s. nu stiu cine e liliana poeta, dar sunt convins ca e o fiinta fermecatoare care, la intrebarea ce flori sa-i daruiesc profesoarei de desen, raspunde 'flori de camp cumparate de la o batrana'

WE spunea...

lol

Anonim spunea...

Ah, ah, mai spune-mi regulile poetei Liliana.

Pe prima regula a ei de mai sus o stiam si aplicam, a doua e de mare efect si rasuflare patrihotica.

Me and Bro spunea...

satul sa le tot explic controlorilor ca nu au voie sa ma atinga si drept urmare cam nu au cum sa ma oblige sa le furnizez datele pentru intocmirea procesului-verbal, mi-am facut abonament. O sa-mi lipseasca circul :(

Ana spunea...

de cand am vazut transport public mai prost si mai scump decat in Bucuresti eu am promis ca nu mai calatoresc pe cinstea RATB-ului.

Aanonim spunea...

Sint fix 41 de rezultate, ce zici de chestia asta?

Pinocchi0 spunea...

Annamari: Unde? Unde? *curios*

Aano: Heh. Sa banui RATBul?

Pinocchi0 spunea...

Ooops, cit pe'aci sa pierd din vedere posturile de mai sus. Da, Liliana, poeta... Desigur ca era o fiinta fermecatoare daca a reusit sa ma farmece pina si pe mine. Ai dreptate, Mulliganoglu, s-ar da in vint dupa florile de cimp cumparate de la o batrina.

De la Liliana, poeta, am invatat sa recit: Mai intii poeziile ei, apoi ale dragului de Mircea. (Am in biblioteca "Faruri, vitrine, fotografii" cu dedicatia autorului pentru ea, ceea ce este, evident, o infractiune.)

Ana spunea...

in Pittsburg, Pennsylvania desigur. Unde am glumit o data cu un sofer ca autobuzele trebuie sa fie second hand din Europa de Est si el mi-a raspuns serios ca sunt second hand din Mexic. Si unde am oftat nostalgic cu gandul la transportul in comun de acasa si lm-a intrebat soferul :dumneavoastra sunteti din Germania si am realizat ca eu totusi am mai inghetat 15 minute, o jmatate de ora asteptand un autobuz fantoma, dar cei din vest au un soc cand ajung aici...

Ana spunea...

vroiam sa zic Pittsburgh, m-am suparat din nou pe oras si i-am mancat un "h"

Pinocchi0 spunea...

America e tara tuturor posibilitatilor, nu? :-)

Ana spunea...

Mhmm, dar atunci si Romania este tara tuturor posibilitatilor, nu?:)

Asta s-a intamplat azi:
In onoarea marsului funerar pentru cei trei politisti cazuti la datorie etc. etc. au blocat traficul prin centru si au trebuit sa schimbe traseul la autobuze.Au anuntat ca vor fi intarzieri, asa ca mi-am dat o ora in plus sa ajung la munca.Doar ca pe la mijloc de traseu au tras pe dreapta vreo 15 autobuze si ne-au spus ca acu' trebe sa asteptam.
"Cat?"
"Nu stim".
Asa ca am pornit pe jos. Colega care a ramas in autobuz a ajuns cu o ora mai tarziu...
BTW: beletul costa intre $2 si $3, depinde de zona