04 mai 2009

Un chestionar pe teme politice

Cum bine se stie, Pinocchio se tine la distanta de politichie, in schimb se ocupa in timpul liber cu cea mai mare placere cu psihologia. In acest sens, iata inca un test. Ups, am spus test? Posibil, dar nu voi, cei care raspundeti veti fi testati, ci impresia pe care o produce personajul.

Avem deci de a face cu un politician german, ales in mod aleator; il vedeti in imaginea de sub modulul de chestionare. Nu va voi divulga numele lui, nici partidul din care face parte, si va rog insistent sa nu trisati.

Se pun urmatoarele intrebari:
1. Din ce fel de partid credeti ca face parte?
2. L-ati alege intr-o functie politica?

Votati deci cu incredere si simt de raspundere ca de obicei in coltul din dreapta sus. Cind vom avea rezultatele, adica peste o saptamina, va voi da raspunsul corect la prima intrebare, cea de-a doua fiind desigur o chestiune de gust si algere personala.

14 comentarii:

lektor spunea...

tipic pentru extrema dreapta.

nu, nu l-as vota.

Anonim spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
april spunea...

darn. unde l-ai gasit? dar pe el cin' l-o fi gasit asa frumos?
mda, arata a extrema dreapta si probabil e centru stinga.
pacat ca nu ai separat extremele in poll.

Pinocchi0 spunea...

Ei, pina acum cei mai multi au votat centru-stinga + nu. Sa vedem de acum incolo... La chestia cu ceapa si usturoiul trendurile s-au schimbat radical in timp.

Emma, vorbiti cumva despre teoria lui Dewey? Aceea pomenita de domnul Serban in legatura cu conflictele?

Pinocchi0 spunea...

April, si Emma, recunosc ca alegerea nu a fost tocmai aleatorie si ca criteriile estetice au jucat un anume rol.

Pai de ce sa separ extremele, dupa mine nu se deosebesc cu adevarat.

Anonim spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
WE spunea...

e neamt sau roman?

WE spunea...

a, da, ai scris, german.
pai...hmmm...eu nu il vad decat dreptaci, f. dreptaci. o uniforma si o vipusca + cascheta cred ca l-ar face mai barbat, asta-mi zic ochisorii lui inteligenti.

Anonim spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Anonim spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Pinocchi0 spunea...

Emma, multumesc pentru "wo Es war soll Ich werden"! Am inteles (vag) ca vine de la Freud si ca exista o logica. Asta e un progres, pentru ca nu stiam decit citatul (fara majuscule) din poeziile lui Cartarescu; si el a avut o problema de genul asta in volumul de debut, ca folosea foarte multe citate fara sa le marcheze in nici un fel (drept care se pare ca a fost acuza de plagiat, sau cam asa ceva, si in "Poeme de Amor" le-a scris cursiv).

Daca ati sti, dragii mei, cum am citit atunci Poemele de Amor cu dictionarul in brate... si nu le-am gasit nicidecum pe toate... am intrebat in dreapta si in stinga... si au trecut anii si nici macar Onkel Google nu m-a ajutat pina la capat... si a trecut pe linga mine "o pinifarinna de vis" sau o "phryne polifaga", sau m-au cainat "bohotinul, ampicilina", sau, ehehei, s-a desprins cineva "din aldehida de neintimplat, de neintimplat, de amurg..."

Si sa va spun un secret: Dragul de Mircea a dat un interviu in care a vorbit despre Clementina ca despre o fosila din ala era; zilele astea am sa recit inca o data Clementina, am sa ma inregistrez si am sa pun inregistrarea la Hauskonzert. Ha.

Pinocchi0 spunea...

Domnilor -- si mai ales doamnelor,

consider ca discutia a deraiat in ultimele mesaje, drept care le-am sters. V-as ruga sa va ginditi mai bine ce scrieti si sa renuntati la orice ar putea sa fie o jignire la adresa cuiva, oricui. Nu mi-ar face nici o placere sa trebuiasca sa inchid comentariile sau sa reintroduc moderarea.

Va multumesc anticipat.

impricinatul spunea...

omul aduce putin cu Rohm (nu stiu sa bag o cu trema deasupra) - Rohm acela, care a disparut in Noaptea Cutitelor Lungi... Seful SA-ului in primii ani ai nazismului.
de-aia am ales ce am ales si de-aia nici nu l-as vota.
sau... ar trebui sa-l votez doar pentru ca pe acelasi Rohm l-a ucis Hitler?
na, ca daca ma gandesc prea mult, nu mai stiu ce sa hotarasc... :)

Vlad spunea...

Foarte interesant. Şi eu am votat "extremă", şi din greşeală am dat la "l-aş vota". (Deci unul dintre cele două voturi de la categoria aia e al meu).

Dar ce ne face să credem că e un extremist? Aspectul ciudat de copil obez? Rânjetul fals şi dinţos? Mustaţa ridiculă? Asta da întrebare.