10 iunie 2009

Ți-am spus pe ziua de azi că...?

...te iubesc? Declaratia asta ma surprinde de obicei manevrind vreo lingura de lemn, vreun mixer, niscaiva lichide incendescente sau macar in timp ce vreun fel de mincare foarte sensibil este pe cale sa se arda. Si atunci toate se indulcesc.

Ieri, un raspuns: Ne pare rau, dar am gasit pe cineva care a facut exact – dar exact! – asta. Raspunsul, pozitiv sau negativ (dar presupus pozitiv) fusese promis la mijlocul lui mai. Intre timp, doamna respectiva fusese in concediu, ah stiti, inca nu s-a hotarit nimic, si doamna a plecat. Raspuns politicos, mi-ar fi facut placere sa lucrez la dumneavoastra, daca mai aveti posturi asemanatoare etc.

Ti-am spus pe ziua de azi ce locuinta minunata avem? ma intreba domnu’ Inginer intinzindu-se comod pe canapea. Si intr-adevar, avem o locuinta minunata. Depinde de serviciul (sau somajul) lui daca putem sa o si pastram.

4 comentarii:

Mihaela ( Catwoman) spunea...

He, he, ai grija la lichide incandescente. Niciodata nu ai destule manusi de bucatarie sau destul Oxymed (sau cum i-o zice pi nemteste la spray-ul acela de te dai cu el cand te arzi) in casa :) Speeking from experience :)

Urasc raspunsurile amanate, mai ales cand se dovedesc negative. Pumnii mei sunt stransi in continuare, sper sa va foloseasca odata si odata :)

Pinocchi0 spunea...

Multumesc :-)

impricinatul spunea...

cu tot efortul, pastrati casa!!!!
azi am stat de vorba cu un om care a pierdut niste case - nu conteaza cum, de ce...
acum sta intr-o cosmelie. si nu era din ala care visa la lebensraum.
offf...

Pinocchi0 spunea...

Asta vrem si noi, s-o pastram, dar sa vedem daca reusim. Oricum, nu de vindut ar fi vorba, ca e cu chirie.