20 iulie 2010

Christopher Street Day (2)

A good cast is worth repeating… Alte cîteva impresii de la paradă. Pozele nu-s grozave: Dați vina pe Marx, e predestinat :-)

Parada este deschisă tradițional de dykes on bikes. Dykesurile sînt drăguțe în felul lor, numa’ de n-ar puți bikesurile și de n-ar face atîta hărmălaie…După dykes, primarul general al orașului München (cel cu mustață și sacou), întotdeauna de față și cu atît mai mult la a 30a paradă. Aici strînge mîna (cam sceptic) unui tip pe care eu unul l-am categorisit drept fără adăpost. Dar cine știe.Urmează tradiționala grupă “Schwuplattler” de dansuri populare bavareze.Nelipsiții Mr Leather, cel din mijloc la categoria surdo-muți. Dacă nu mă înșel, unul dintre ei a fost bătut crunt de niște huligani acum vreo două luni.Pe margine, doi spectatori, fără îndoială frați gemeni, se tratează cu șampanie.Grupa de înotători pe post de cheerleaders. Coada de pește e de la numele grupei: Isarhechte, Știucile din Isar. (Și Isar, continuăm germana fără profesor, e Dîmbovița de la München.) Tipul în sandale, dacă nu mă înșel, este una din primele mele cunoștințe din comunitate; partenerul lui, l-am cunoscut mai tîrziu, era chiar un coleg de-al meu; sînt cîțiva ani buni de cînd n-am mai auzit nimic de ei.În rest, lume veselă și o grămadă de costume pestrițe, glamouroase și țicnite.


2 comentarii:

nume spunea...

misterul bavarian leather e cam burtos.
remarc multimea de gagici de pe margine hehehehe

Pinocchi0 spunea...

Tipii pieloși cred că sînt o specie aparte. Partea amuzantă este că par niște duri, dar în realitate se pare că sînt perfect pussycats :-)

Gagicile de pe margine bănuiesc că erau tradiționalele prietene foarte bune ale demonstranților (hihihi...)