18 iulie 2010

Christopher Street Day

Trei poze de la parada gay de ieri, făcute de, hehehe, Marx. Cu mulțumiri.

La prima: Avanposturile impozante ale doamnei cu rochia în formă de carusel erau de plastic. Da’ tu ce-ai crezut? m-a întrebat Marx cu reproș.

La a doua, alta mai bună: Am găsit undeva prin oraș (și n-a fost Marx acolo cu camera) o parafrază la poza cu Marilyn Monroe pe grătarul de aerisire care-i suflă poalele’n cap. Anume o poză cu Papa Razzi pe grătarul de aerisire care-i suflă poalele’n cap.

La a treia, nu știu care a fost de fapt poanta, dar mi-am adus aminte de bancul românesc din anii 80: Draga mea, luna asta am primit un elefant pe post de salariu. (Întorcîndu-și pe dos buzunarele goale:) Uite-i urechile! Vrei să vezi și trompa?





6 comentarii:

nume spunea...

multumesc pt link.
dar de ce la queer as folk? :)

bunissima spunea...

Lol, foarte tare bancul! Merge de minune cu fotografia. Și ce bine-i șade lu' papă cu un pic de culoare!

Pinocchi0 spunea...

Nume: Cu plăcere, asemenea :-) De ce -- pentru diversitate. Probabil și pentru că prima dată cînd ți-am văzut blogul era cu pozele de la gay pride.

Bunissima: Eram genii ale umorului negru în anii 80. Drăguț a fost că n-am reușit să văd elefănțelul în direct; l-am văzut pe scoțian, am văzut că-și ridică fustele și că lumea rîde, dar n-am reușit să vad ce era dedesubt din cauza înghesuielii. Abia din pozele lui Marx, el s-a băgat în față. Oh și Papa, da, se pare că pe mulți ne unge pe suflet culoarea asta... :-)

Pinocchi0 spunea...

Ah, și tot apropo de Papa: Mie îmi place grația cu care ridică degetul mic. Asta nu e trucată.

vera spunea...

Si doamna blonda si posesorul de elefant sint ADORABILI.
Vazindu-i acum, mi-a picat fisa ca unul dintre motivele pentru care ma intzeleg atit de bine cu barbatzii gay este acela al umorului cinic si al autoderiziunii.
Bliss.

Pinocchi0 spunea...

:-))