27 august 2010

Una și alta, tot de antologie

Una:

Ștefan [cu privire mieroasă spre Mihai, la poalele castelului Neuschwanstein]: Țiți, dacă tu ai fi rege aici, te-ai mai uita la mine?

Alta:

Mihai [oficial]: Princess B. came to Romania and she became a gay icon.
Domnu’ Inginer [colocvial și ignorant]: Oh c’mon, she’s just a fag hag.

4 comentarii:

vera spunea...

1. Si ce a raspuns Tzitzi?

2. mai intii, nu e o adevarata printzesa (zicea Radu Ionescu, boier adevarat si critic de arta), ci o impostoare.
doi, nu mai e nici macar a fag hag, dupa scandalul cu ultimul sotz.
nu stiu daca mai e a gay icon, in ultimii ani nu a aparut la marsh si nu a mai facut gesturi publice.

Pinocchi0 spunea...

1. Mihai-Țiți și Ștefan sînt ca două turturele, așa că răspunsul adevărat nu se putea da în auzul meu. De auzit, am auzit un oarecare banc despre purtatorul oalei de noapte, dar, dacă mă gîndesc bine, și asta tot de la Ștefan a venit. Cred că Țiți era prea bulversat ca să răspundă.

Interesant a fost altceva: Desigur că știi că era vorba de Ludwig II, ultimul rege al Bavariei și faimos pentru homosexualitatea lui tragică (v. filmul lui Visconti), prietenia cu Sissi și alte asemenea. Ghizii, fără îndoială sub papucul familiei Wittelsbach, nu suflă un cuvînt despre homosexualitate, tot așa cum arhiva lui Ludwig este ținută sub cheie și cît mai departe de curiozitatea publicului. O tînără doamnă vorbitoare de limbă română a întrebat ceva de genul "vai, dar de ce...?" și i s-a răspuns altceva despre sociofobie. Am constatat apoi, între patru ochi cu doamna, că ea știa foarte bine despre ce era vorba.

2. Recunosc că, și aici, din păcate, nu sînt la curent cu evenimentele din România. Înseamnă că domnu' Inginer avea, instinctiv, dreptate. Vezi, de-asta îl iubesc eu pe el :-)

vera spunea...

Domnul Inginer a avut absolut dreptate.
Eu stiu atit despre B. - s-a maritat acu vreo 2-3-4 ani, cu un domn gay, cu care era prietena, ca sa ii faca, ea lui, un copil. Intre timp, ceva nu a mers, s-au certat si au ajuns in instantza, cu scandal mare. El e discret, nu apare; ea, ca sa confirme zvonul ca e, de fapt, o curva proasta si fara maniere, se da in stamba pe diferite canale de televiziune, atit la emisiuni de talk-shows de coafeze, cit si la trebonal, prin interviuri 'la fatza locului'. O cretina, vai de baietzii ei, cum s-or simtzi ei printre amicii lor, cu astfel de poveshti 'despre mama'. Intzeleg ca e (si?) o chestiune de BANI! Nice, da?

Pinocchi0 spunea...

Super nice :-/
Îți mulțumesc că m-ai pus la curent. Îi povestesc și domnului Inginer.