29 noiembrie 2010

O scrisoare de la Scump. Pierdută

Pentru cele care au înțeles exact care este, sau a fost, relația mea cu Scumpul, dar și pentru ceilalți, iată continuarea poveștii.

Exact la cinci zile după întîlnirea în cauză, am primit o scrisoare pe hîrtie verde:

Preastimate domnule Doctor, consultîndu-ne fișierul am observat că sînt mai bine de cinci luni de cînd ne-ați vizitat ultima dată. Din motive profilactice, este în interesul dvs. să reveniți cît mai curînd. Ne-am bucura corespunzător dacă ne-ați suna la numărul… să aranjăm o întîlnire. (Și să nu uitați cumva să aduceți taxa de cabinet de 10 euro.)

Și o mențiune, pe care o traduc cu toată atenția și fidelitatea: Ah, și dacă cumva mesajul nostru de reamintire, din cine știe ce fel de motive, nu mai este de actualitate pentru dvs., vă rugăm să ne dați de știre într-un fel sau altul, ca să vă tăiem din fișier.

Cu salutări cordiale, toată echipa, de la vlădică pînă la opincă.

Și o ilustrație: Atenție la minutul 0:35.

Un comentariu:

Madelin spunea...

Ilustratia nu poci s-o vaz pana nu ajung acasa (caci ne-au taiat iutubele la Bukresh) insa scrisoarea, da, scrisoarea...

Daca le scrii cu regrete ca renunti la colaborarea atat de rascolitoare de sentimenti (pentimenti) o sa primesti si tu o felicitare cu fetzele zambitoare de la vladica la opinca, hihi.