15 februarie 2011

Creativitate

Epitetele din titlul original (nu pot să-l schimb) sînt desigur exagerate și foarte incorecte politic. Aș spune că e o întîmplare că a fost o femeie, nu văd de ce nu ar fi făcut și un bărbat același lucru. Obervați totuși fusta la minutul 1:28, cînd mamzela îi deschide portiera polițistului.



De la trilulilu, cu mulțumiri visătorului Liviu.

10 comentarii:

drcraciun spunea...

LOL ! A propos de masini si parcari, nu rezist sa postez, desi oarecum off-topic un clip al unui sketch comic care se petrece intr-o parcare in USA, desi e destul de vechi si poate l-ati vazut/il stiti deja: http://www.youtube.com/watch?v=pz3SBY8zj8w

Pinocchi0 spunea...

*LOL*

Invizibilul spunea...

Asta e genul care se vaita cand ii ridica masina de pe strada cand parcheaza aiurea . Saraca, se vedea ca are un singur neuron , si ala parcat gresit .

Mihaela ( Catwoman) spunea...

Fusta e la minutul 1:22, ca 1:42 are de tot :)) dar nu-i bai, ideea am prins-o :)

Pinocchi0 spunea...

Unde se parchează corect neuronii?
*curios*

Pinocchi0 spunea...

Mihaela, da, corectăm, cu mulțumiri :-)

Mihai spunea...

Doamne cata minte are, cine i-a dat permisul aleia? Nu pot sa cred, eu ii zgariam masina si ieseam de acolo pana sa vina ea. Mi se pare nesimtire crunta sa parchezi asa.

Pinocchi0 spunea...

Eu cred că i-aș fi susurat la ureche niște vorbe tare dulci dacă m-ar fi ținut 2 ore închis la bancă.

Irina spunea...

Numai să nu păţeşti ca mine care, după ce am stat 20 de minute în maşină, aşteptându-l pe cel care mă blocase, am ieşit să-i spun că, totuşi, poate aveam şi eu treabă sau mai ştiu eu ce, am fost "invitată" să intru la loc, să tac din gură şi apoi să mă duc în diverse locuri...

Mihaela ( Catwoman) spunea...

Mai, macar sa fi fost un bar cumsecade, dar la banca?!! Frate... Plicticos rau:))