09 februarie 2011

Părăsit

Maybe I didn't treat you
Quite as good as I should have
Maybe I didn't love you
Quite as often as I could have
Little things I should have said and done
I just never took the time
You were always on my mind
You were always on my mind


Recunosc cu tristețe: Ai fost întotdeauna în mintea mea, dar te-am uitat în momentul decisiv… Și acum îmi dau seama: Nu m-am purtat cu tine așa cum ar fi trebuit… Micile lucruri pe care trebuia să le spun, sau să le fac… eh, n-am avut niciodată destul timp pentru asta…

Iar acum m-ai părăsit… dragul meu…

Vreau să spun că am încurcat o parolă de siguranță dublă (din aia care protejează cardul de proprietarul lui), iar Taromul a încurcat și el niște rezervări, drept care cineva a încercat să-mi scoată niște bani de pe card, după care mi i-a pus la loc. Și asta a fost foarte suspect pentru cei de la Master Card, așa că mi-au anulat cardul. Și iată, dragul meu master card, pe care îl aveam de ani de zile, m-a părăsit. Ca să nu rămîn neconsolat și cu inima zdrobită, o să primesc un înlocuitor. Așteptînd la telefon să vorbesc cu cineva despre asta, Elvis îmi cînta la ureche chestia de mai sus.

Asta e tot.

LATER EDIT. Voilà, pentru ilustrație -- originalul e prea siropos pentru gustul meu. Cu un pian care tot amintește de gymnopedia lui Eric Satie.

6 comentarii:

Mihaela ( Catwoman) spunea...

Frate, asta e gluma? Ahhhh, mi-a stat inima! Bine ca e doar cardul. Oricum, eu nu am incredere in ele: de mai multe ori nu m-au lasta sa scot bani de la bancomat de prin Europa, pe motiv de comportament suspect si, in plus, de curand m-am blocat intr-o banca incercand sa scot bani:))

Pinocchi0 spunea...

Eu mi-am părăsit dentistul iubit, cardul meu iubit m-a părăsit pe mine... Așa e viața, Mihaela. Principalul e să ai întotdeauna ilustrația muzicală corespunzătoare.
(hihihihi...)

Irina spunea...

Daca as face un top al celor mai detestate cantece de despartire - detestate de catre mine - asta ar fi pe primul loc, cu restul topului gol :)) In rest, eu zic ca a fost o despartire "motivata", pe mine m-a lasat Visa pentru o cafea bauta pe alte meleaguri...

Rudolph Aspirant spunea...

Mie, dintre cantecele despre break-up, imi place "Good Bye, My Lover", cu James Blunt
http://www.youtube.com/watch?v=wVyggTKDcOE

drcraciun spunea...

Sorry pentru off topic, dar nu am remarcat un link de contact pe pagina principala. Vad ca in dreptul ID-ului meu apare icon de Blogger, desi eu nu am blogul meu pe blogger. Cum as putea modifica asta, astfel incat daca cineva da click pe ID-ul meu sa ajunga totusi la site-ul meu si nu intr-o blind alley ?

Oops ! Cred ca tocmai mi-am dat seama ce am de facut si am sa incerc chiar acum. Scuze din nou pentru off-topic.

Pinocchi0 spunea...

Linkul de contact e sub poza mea cu flautul și cu tricoul cu licornă de la Madelin. Altfel, mă dau în vînt după James Blunt, ceea ce nu pot să spun despre Elvis Presley, cu atît mai puțin despre cîntecul în cauză...