03 iunie 2011

Bestia...

...care mă trezește în fiecare dimineață la 5. De partea cealaltă a zidului e patul.

11 comentarii:

simf spunea...

da, dar e asa frumoasa...

vera spunea...

Da ce fel de pasaruica e asta?, ca nu ma pricep de loc, beyond rindunica (nici la aia nu stiu care e lastunul, na ca era sa zic lastarul!), cioara si inca vro doo.

Nu vad decit 2 directzii de solutzie: 1. in care pe tine nu te deranjeaza (cu subcategoriile de tipul a]. tu nu mai auzi - pui strat protector pe perete, sau tu nu captusheshti casa, dar captusheshti urechea - sau b]. tu auzi si te incinta - asta e varianta care imi place cel mai mult, as totally farfetched!); 2. animalul este momit sa faca sapaturile de la ora 5 A.M. in proximitate, dar destul de departe cit sa nu il auzi. Si aici ai o plaja generoasa de posibilitatzi.

Acum ca am rezolvat si asta, ma duc sa vad ce se mai intimpla in comunitatea LGBT, care fierbe - ca miine e marshul. Si, fara doar si poate, o sa rezolv comprehensiv si eficient si problemele acestui grup agitat.

vera spunea...

Mai este si solutzia cea mai evidenta si jenanta, caci itzi perzi demnitatea, cedind ornitologic: sa mutatzi patul in alta camera, sau macar pe alt perete!

Mihaela ( Catwoman) spunea...

asta nu e ciocanitoare:)? si daca e, clar, ori o gonesti, ceea ce e greu, ori o omori, ceea ce, cunoscuandu-te, as zice ca e imposibil :), ori muti patul:))
eu am patit-o cu un greiere in tocul geamului, recunosc, dupa aproape trei luni de zile, l-am inecat :( dar efectiv nu mai puteam...

Invizibilul spunea...

Pune acolo o poza cu un vultur . :)

catfish spunea...

Woody!

dinu roman spunea...

Se recomanda castile :))Asa salvezi si somnul si ciocanitoarea.

Vlad spunea...

Am și eu una, în castanul de pe Nisipari. Niciodată nu a fost vreo ciocănitoare la mine pe stradă. În copilăria mea, erau doar vrăbii și guguștiuci. Acum avem în plus:
- 1 ciocănitoare, care bocăne zi lumină
- 1 cucuvea, care rage fioros pe la 2 noaptea
- 5 pescăruși
- 4 mierle, ce cântă asurzitor la 4 dimineața

Invizibilul spunea...

Pune termopane ! :)))

Marius spunea...

Off topic: prea multa liniste! Everything allright there?

Pinocchi0 spunea...

Dacă a avea (prea) mult de lucru înseamnă everything allright, atunci da, totul e în regulă ;-)
Puțintică răbdare, am un mic intermezzo...