18 martie 2012

E pur si muove!

Carevasăzică da, lumea a început din nou să se învîrtească. Cum spuneam, a început cu antrenamentele la sală. Continuă cu aranjatul locuinței: Cum că adică nu sînt într-un hotel oarecare, cum aș sta pentru o săptămînă la Cluj sau la Ieși, și chiar dacă îmi golesc geamantanul și îmi atîrn hainele în dulap tot în trecere se cheamă că sînt; ci aici locuiesc. Drept care am mutat masa și canapeaua din sufragerie, am făcut ordine în camera de lucru, am măturat balconul – o grămadă de chestii importante pentru care cititorii acestui blog vor avea în cel mai bun caz vagi urme de interes.

Ziceam că da, la sală japonezii se uită la emisiuni de gătit – și altele cu caracter educativ. E o chestie. Dragă Cora, sigur că da, eu sînt cel din imagine, cine altcineva, că doar de-asta mă antrenez, nu-i așa? (Nasul e în dulap, așa că nu se vede cît e de lung.)

2 comentarii:

Cora_ spunea...

acum sunt convinsa ca d-nul Inginer e un om deosebit, ca sa zic asa... :)))

in alta ordine de idei, creca o sa-i interzic(macar o sa incerc) lui P sa se mai dushuiasca la sala. ce, cand ajunge acasa nu poate sa faca dus??? dusul nostru ce are???? i-auzi... dush la sala, proasta idee, proasta idee, zise ea, boscorodind inca o jumatate de ora... :)))

Pinocchi0 spunea...

Aaa, nuuu, de ce, eu cred că e o idee foarte bună...
O:-)