23 martie 2012

Toată lumea mulțumită

Ploua, era frigu’ dracului, dar Moș Pinocchio era bine dispus dis-de-dimineață. Autobuzul eram cam plin, geamurile erau aburite. Aparatul de taxat fiind la înălțimea potrivită, își apropie de el buca dreaptă cu cardul RATB în buzunarul din spate de la jeans. Se auzi un piuit, deși nu de intensitatea obișnuită. Gîndindu-se la capacitatea de absorbție a sunetului pe care trebuie s-o fi avut masa călătoare adunată acolo, renunță să mai facă alte cercetări.

Asta îl costă la coborîre aproape un examen. Gîndiți-vă la examenul la care examinatorul pune întrebarea în limba japoneză. Moș Pinocchio își închipui că e întrebat unde s-a urcat în autobuz. Se scremu o vreme, apoi dădu drumul unui fel de răcnet de karate compus din partea mai bolovănoasă a adresei de acasă. Șoferul făcu o față mulțumită și butonă aparatul cu mănușile lui albe. Moș Pinocchio apropie cardul, care piui și el mulțumit de două ori (așa trebuie). Toată lumea mulțumită: ziua putea să înceapă.

3 comentarii:

Ady spunea...

Buna ziua,

Ma iertati ca va deranjez .Vin cu rugamintea la d-voastra sa scrieti un articol pe blogul d-voastra si sa distribuiti mai departe pe facebook despre mama mea, Gabriela Tudorache care este foarte bolnava . Este diagnosticata cu meningiom , o tumoare cerebrala care i-a afectat vederea si trebuie sa se opereze cat mai repede la o clinica din Germania unde ni se cere 35 000 EUR plus cheltuieli de cazare si transport .

Viata si vederea ei depind de aceasta operatie , iar mie si fratelui meu ne este foarte greu sa o vedem cum indura zilnic cumplitele dureri de cap si ametelile .Timpul nu ne permite sa asteptam si va rugam sa scrieti un articol despre cazul ei . Mai multe detali le gasiti pe http://gabrielatudorache.blogspot.com/. Sau ne puteti contacta la nr de tel. 0724342082. Va rugam , daca sunteti de acord sa ne lasati si un raspuns .
Va multumesc din inima pentru sprijinul acordat.

dumitru_gabriela31@yahoo.com

vera spunea...

Dar de ce volanul e pe dreapta? Si astia au fost colonie britanica?

Pinocchi0 spunea...

În Japonia se circulă pe stînga.