03 aprilie 2012

Sosul de stridii

Sosul de stridii nu e un sos făcut din stridii stoarse, ci un sos dulce și lipicios, care se pune pe stridii. Zic pe stridii, adică nu pe aparatul de fotografiat. Reparația durează trei săptămîni, pînă atunci o să vă ofer poze cu țîrîita economică. Cum ar fi astea două cu ricșa. Sînt făcute duminică la Miyajima, de unde și sosul de stridii.


4 comentarii:

Cora_ spunea...

si uitasem ce-i asa ricșă, ca io sunt de la tara si-i spuneam brișcă. sau cărioară. sau șaretă. :)

bine ca n-a murit, zic... aparatu'.

Pinocchi0 spunea...

N-a murit, dar cred că era mai bine să-i fi făcut asigurare de sănătate.

Bine-bine, dar brișca și șareta sînt altceva! Dar egal: a se observa coafurile, a ricșarului și ale miresei din ricșă. Ah da, și vedeți sub ricșă două scăunele, alea erau treptele pe care s-au dat jos mirii.

Cora_ spunea...

brisca, sareta... io credeam ca tot aia-i.
chiar ma-ntrebam de ce si-a pus ea un fel de struguri in par, deci pentru ca e mireasa? si de dat jos se dau pe scaunele, nu prin basculare pe spate...

Radu spunea...

Sos de obiectiv n-ai pus pe stridii? Vezi ca e coroziv!