03 iunie 2012

Fag Hag Wanted. Dar pe care din ele?

E tare faină Japonia, dar cînd stai toată ziua de unul singur în birou și scrii, te cam doare capul de ea. Mai exact, pe Miyake sensei nu l-am mai văzut de vreo două săptămîni (e ocupat), iar pe Banana cred că am văzut-o personal o dată sau de două ori în săptămîna care a trecut, cîte două minute, în care a clătinat din cap cu regret: Nuuuuu, nu pot să vin la masă. Rezultatul: un început de depresie, pe care conversațiile zilnice cu domnu’ Inginer prin skype n-au reușit să-l trateze. Cora mi-a trimis pentru consolare o colecție de bijuuri (mulțumesc!), din care am ales-o pe asta:







Yes, I am, I am, possums!

Într-un chat pe gayromeo mi-a venit ideea salvatoare: să-mi caut o fag hag. Pentru cine nu știe ce e o fag hag, să consulte wikipedia; Himmelherrgot, nici una din candidatele mele nu arată atît de tragic ca în poza de acolo, poor thing. Cum arată, îi descriam lui Armin1969: Kathrina are vreo 35 de ani, e o americancă zdravănă, brunetă grizonată, sufletistă, excelentă organizatoare de ce doriți și ce poftiți, de conferințe, de exemplu. Jessica (25) e o batoză cu trompetă asurzitoare, apocaliptică, dar simpatică de fel, și la fel de sufletistă. (De altfel e prietenă cu Kathrina.) Yumiko (45), prietenă cu cele două, e căsătorită (spre deosebire de cele două), dar trăiește despărțită de soț, care lucrează la distanță prea mare ca să poate face naveta, lucru de altfel normal in Japonia. “Of course I'm married”, zice, mimînd un ton lejer ofensat. Între patru ochi mi-a spus că știe să gătească foarte bine.

Ei, întrebam mai departe, care crezi că e candidata perfectă? Armin1969 îmi răspunse fără să stea pe gînduri: Yumiko. Pentru că și deoarece, îmi explică într-un mesaj mai tîrziu, e drăguță, normală, are timp, o să aibă grijă de tine, și mai ales n-o să se aștepte la nimic din partea ta, asta desigur numai dacă îi faci mărturisiri complete și la timp.

Și acum vă întreb pe voi, domniile dumneavoastră, pe care dintre ele mi-ați recomanda-o? Și de ce? (Nu mai supunem la vot, colțul respectiv e ocupat, iar despre povești 007 mai încolo.) După aia vă povestesc cu care din ele am petrecut o sîmbătă absolut genială. (Se aude, bănuiesc, în tonul cu care scriu, că nu mai sînt în depresie.)

4 comentarii:

Cora_ spunea...

Cu mare placere!

Suna cam inspaimantator la prima vedere(domnul inginer, etc, etc), dar am citit de doua ori si eu am inteles asa: ca fiind f. singur, ai nevoie de prieteni cu care sa iesi si ca e mult mai "save" sa iesi cu fete... ceea ce "aprob pozitiv". Poti sa iesi cu toate sau pe rand. Dar si eu o prefer pe Yumiko, nush' de ce... :))

vera spunea...

Ce-sh copil? Yumiko, fara doar si poate. Daca nu are probleme cu orientarile diversificate.

vera spunea...

Pentru ca e indigena. Deci, mai interesanta si mai folositoare pentru viatza, in locul cu pricina.

Pentru ca are o virsta pina la care trebuie sa fi strins o experientza de viatza cit de cit fatzetata, voiu sa zic diversa, voiu sa zic mai cuprinzatoare.

Pentru ca e mai chic sa ai a Japanese fag hag.

Agiunge, da mai am, dactz mai trebe.

lektor spunea...

nu te lua dupa vera, americanca e candidata ideala, nu ezita.