08 februarie 2013

Vedere de pe masa de scris

...și toată lumea mă întreabă dacă e ziua mea...

5 comentarii:

Monica spunea...

Păi da, te întreba dacă e ziua dumitale, nu ca mine care zilele trecute mă întrebam dacă totul e bine și cât de bine poate fi dacă nu mai scrii. Mie-mi plac lalelele galbene. Mă duc să mănânc un măr.

Pinocchi0 spunea...

Hm, mă întreb și eu. Dacă nu mai scriu, probabil că lucrez prea mult. Lalelele astea ar fi trebuit să apară în altă parte decît pe masa de scris. Dar nu-i nimic, acum le împachetez și le duc acasă. Peste vreo oră sau două apare și domnu' Inginer.

Rareș spunea...

Frumoasă natură vie cu laptop mort.

vera spunea...

Monica, eu nici nu am mai intrat de un timp. Ma enerva atit de tare sa revaz a miliarda oara Yumiko's Advent Present by Air Mail, ca am decis sa desist, ca sa zic asha.
Acu, fiindca a trecut multa vreme, m-am incumetat si, iata, a meritat. Am vazut lalelele multicolore, am citit comentariul tau (maru a fost bun? ce mere maninci?) si pe al lui Rares, mi-a dat o stare de bine.

Monica spunea...

Aoleu, cu întârziere: mie îmi plac merele Starkrimson (bot de iepure). Sunt eu cu probleme sau una e senzația de sațietate când muști dintr-un măr și alta când ți-l tai tacticos cu cuțitul?