24 martie 2008

Augsburg











8 comentarii:

inca o fiica a Evei spunea...

Va invidiez...concediu, puff!! Pozele imi amintesc de Bretania, singura parte a Frantei care mi s-a parut "nealterata"

Pinocchi0 spunea...

Ca sa fiu exact, Vinerea Mare + week-end + Paste = un concediu de patru zile. Si, ca sa fiu foarte sincer, nu am gasit o categorie mai potrivita decit, eh, concediu ;-)

Miine o luam iar de coada...

Anonim spunea...

Ce multpreafrumoasa este domnisoara ce canta la scripca. Si calutzul de piatra. Si simetricele acoperisurile-triunghi.

Pinocchi0 spunea...

De domnisoara cu scripca era cit pe'aci sa ma indragostex. Numa ca se cam vede ca este pentru prima data in viata ei cind tine o vioara in mina. Ce'are a face, les années folles...

Calutul mi s-a parut ca ar fi fost o licorna cu cornul rupt. Dar daca te uiti putin mai din dreapta, ceea ce pare un rest de corn este de fapt urechea stinga. Peu importe, mi-a placut.

Am tot incercat cu domnu' Inginer sa ne dam seama de ce anume ne aduce aminte Augsburgul. N-am prea reusit. Mai toate oraselele mici din zona sunt cam la fel (Passau, Regensburg, Innsbruck...), dar exista pe undeva un quelque chose... nu stiu. In orice caz, teribil de catolic! :-)

Anonim spunea...

Pinnochio, ai citit asta?:

http://www.nytimes.com/2008/03/27/arts/design/27zille.html

Anonim spunea...

Encore

Pinocchi0 spunea...

Acum am citit, multumesc :-)

Anonim spunea...

Pinocchio sunt cioburi de caleidoscop pozele astea. Parcă fusei şi io în concediu printre ele.Trebe musai să iei contact cu Penelopa mea într-o după-amiază pe înserat pe malul lacului din visul lui Vlad să schimbaţi impresii tehnice. Ea, ca şi tine, e un ochi imens care priveşte panoramic de jur împrejur lumea ascunsă în evidenţe. Of, iar am dat peste Penelopa, oriunde mă întorc dau de ea. Să mă scuzaţi. :-P