05 noiembrie 2008

Cadou: America

Atunci cind trec zilele si saptaminile, si eu nu scriu nimic pe blog, inseamna ca m-am mutat, cel putin temporar, din domeniul .com in domeniul .viata (Octavian!). Adicatelea ca m-am devirtualizat. Asa a fost cazul ultimei saptamini, pe care am petrecut-o in Romania si pe care o voi trece sub tacere. Oricum, Vlad a povestit despre asta mai bine decit as fi putut eu. Sper ca nu va dezamagesc prea tare.

In alta ordine de idei, rar am vazut in jurul meu atita bucurie ca in dimineata asta. Lucrurile se schimba – nu stiu daca in viata.com sau com.viata, asta ramine de vazut – si pina si cei care dormitau in metrou in drum spre lucru pareau sa zimbeasca in somn. Nu mai spun ca Simon si Garfunkel la radio cintau “Mrs Robinson” cu mai mult entuziasm ca de obicei, asta se subintelege. Parafrazind un recent afis electoral local: Duceti-va cu Dumnezeu, numa' duceti-va!

Iar daca schimbarea se intimpla tocmai de ziua mea, poate ca vocea destinului vrea sa imi spuna ceva: Cum ca as putea sa opresc boicotul (care sunt convins ca i-a intristat pe, ah, milioane si milioane de americani), sa il iau pe domnu’ Inginer de’o aripa si sa fac pentru prima data un concediu in tara de peste gîrla.

Dar pina atunci mai avem unele lucruri de povestit despre concediul trecut. Hei poveste, poveste, ca’nainte mult mai este...

8 comentarii:

Anonim spunea...

E Sf. Pinocchio? Haaaaa, la mulţi ani!

Pinocchi0 spunea...

Haha, e sfânt, das nu e tocmai catolic :-)

Multumesc!

Incze Klára spunea...

Chiar? E ziua ta?
La multi ani!
Si daca nu e ziua ta de nastere, ci e doar ziua in care ai primit cadou America: Happy (Birth)Day! :)


(nu vreau sa redeschid aici ceva ce s-a desfasurat la mine, dar e prea frumos ca sa nu ti-l scriu: zinitess)

Pinocchi0 spunea...

Multumesc, Klara :-)

Zaza spunea...

Mvai, LMA, cum spun toţi analfabeţii.

Nu, serios acuma: la mulţi ani că meriţi!

Şi vezi că Obama poartă noroc.

Pinocchi0 spunea...

M, m :-))

Anonim spunea...

Scorpios are pretty cool! *big hug*

Zaza spunea...

Scorpios are lethal. La dracu, dacă ştiam....