25 decembrie 2008

Ce ne-a adus Moș Crăciun

Mai intii masa: Pastrav la cuptor cu cartofi cu rozmarin. Sos cu usturoi, marar si iaurt. (Am cam exagerat cu usturoiul.) Vin alb nemtesc, Müller-Thurgau. Si imi lasa gura apa in continuare dupa cozonacii Tapirului.

Pentru domnu’ Inginer, de la mine, un pulover cu model scandinav si multa zapada, si o camasa. Nu am fost din cale afara de original, dar i-au placut, si mai ales: puloverul ii vine perfect. In rest, diverse carti de la diversi prieteni.

Pentru mine, de la domnu’ Inginer o masina de intors ceasul. De la Ruth (it’s a love and hate relationship) un borcan cu dulceata de portocale cu whisky, facuta de ea. De la petrecerea de la birou, autor anonim, un calendar cu poze: Jung und wild. (Poze de pui de animale, tigru de exemplu, care se straduiesc sa fie fioroase.)

Pentru Gogoscharski: sonate de Bach pentru viola da gamba, pentru micutul lui frate pe jumatate: concerte de vioara de Haydn (adica ce cinta ei deocamdata, de ascultat pe CD), pentru Colombina si Arlechinul ei o punga maaaare cu ceai. Dar toate astea se desfac miine, cind vin la noi la masa si dupa Hauskonzert.

Leapsa tuturor! Voua ce v-a adus Mosul?

7 comentarii:

Anonim spunea...

o rama digitala de poze, ultima minune a tehnicii (geheimer tip pentru urmatoarea zi de nastere a inginerului, poate? ca pulovere si camasi are :P)

Pinocchi0 spunea...

*kicher*

monsoux spunea...

un borcan de Nutella, ciocolată Lindl, un platou de porțelan cu un coș de răchită și un plic (thank you, mamma!) :)

Anonim spunea...

o masina de intors ceasul spre perete cand suna dimineata?

Mie nu mi-a adus nimic ca nu am fost cuminte. Ba da, mi-au iesit piftia si cozonacii (se pare...). Lui micuţa kiku-san i-a adus un starter nou (electromotor?).
Lui Toshiko şoseţele călduroase cu buline de cauciuc pe talpă, cleme de păr şi mănuşi verzi. Sunt pe regim de austeritate, deh.

Pinocchi0 spunea...

Tapire, daca ti-au iesit cozonacii si mai ales piftia, cred ca asta tine loc de cadou. Recunosc ca la cozonaci am salivat, dar ai vazut ca am facut si noi. Dar la piftie, ei bine LA P-I-F-T-I-E eram gata-gata sa ma urc in avion si sa vin la voi la masa.

Anonim spunea...

:-)
i-am facut poza.. usturoiul nu a iesit in poza, insa.

Pinocchi0 spunea...

Asta e, usturoiul nu se vede, se miroase :-))