26 februarie 2009

Grevă

Azi fac greva angajatii de stat. Miine face greva metroul.
Heh.

4 comentarii:

Anonim spunea...

Pâna ieri faceau carnaval, halal!
Greva asta e jammern auf hohem niveau

<)))<

Anonim spunea...

Macar ies oamenii in strada, isi cer drepturile.
Noi doar amenintam cu greva si ne razgandim in ultimul moment, mergandu-ne la fel sau poate mai prost ca inainte. Halal!

Stoicescu A. spunea...

Angajatii de la stat n-ar trebui sa faca greva, cat au dus-o bine si-au avut sporuri de sporuri n-au mai zis nimic, acum ca treaba nu mai e roz ca inainte.. fac gura? Sa indure si ei ce indura si altii.
Vineri am fost la Politiei sa-mi iau un document si cum "Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul", nu am reusit pentru ca am ajuns prea tarziu, era ora 12.30, iar programul de acolo era 09:00 - 12:00 , 3 ore oameni buni ..3 ore. E posibil asa ceva? Si curvele pe centura stau mai mult ...

Pinocchi0 spunea...

Alex, metroul din München e firma privata, si nu au salarii de lux (din contra!), tot asa cum nici angajatii de stat nu au salarii de lux. As fi preferat totusi sa mai astepte putin (daca tot asteapta de atita vreme), cit sa poata lumea sa mearga cu bicicleta. Greva asta a picat in frig si zloata.

Me & Bro, nu cred ca ar fi fost atit de rau sa se razgindeasca. De unde banii? Chestia asta nu produce decit inflatie.

Si da, pina mai ieri erau la carnaval, presupun.

Dar chestia care ma everveaza cel mai tare sint anunturile lor: "Regretam ca a trebuit sa luam masuri de greva", ceea ce suna la fel de convingator ca "Metroul dvs. intirzie cu 20 min din motive tehnice, regretam aceasta stare de lucruri." Se vede.