21 februarie 2009

O porcărie cît China

...desi localizata in Germania. Asa cum povesteam acum doua luni, domnul Inginer a fost concediat, si asta din motive de criza: Firma n-are bani, firma mama a taiat in carne vie, urmeaza concedieri masive.

In ziarul de azi scrie: Aceeasi firma si-a omologat produsul genial (da, chiar genial!), reusita pe toate planurile, ma-sa ii da 14 milioane bonus. Si sa ne traiasca!

Cit face 14 milioane impartit la cit a mai ramas din 150 de angajati?

6 comentarii:

Incze Klára spunea...

Eu zic sa o lasati pe firma mama in, si-anume acolo, si sa il cautati pe firma tata, care poate are bani mai putini, dar are oameni mai cinstiti.

Anonim spunea...

mda. tipic. nici vorba sa ii re-angajeze, nu? caci suntem in plina recesie.

Pinocchi0 spunea...

Ha, tu te-ai reangaja in conditiile astea?!
Asta e, o lasam exact acolo unde zice Klara.

Urmuz spunea...

M'ai făcut tare curios în privinţa produsului genial.

Anonim spunea...

nu. nu cred ca m-as reangaja. daca asa de putin timp a trecut intre cand au fost disponibilizati si acest bonus, inseamna ca sunt probleme la managementul superior - nu ma mir, dealtfel. oameni care nu ar gasi job nici la Starbucks sunt facuti manageri.

nu stiu care e situatia in germania cu joburile, dar aici e serios. eu gandesc si dupa ce e aici si aici nu te tin prea mult pe welfare. + medical insurance nema etc.

Pinocchi0 spunea...

Da, ai pus punctul pe i: Maximul doua luni de la concediere la comunicatul de presa. De bonus se stia de acum patru ani cit de gras o sa fie. E clar, deci, ca succesul era sigur din decembrie, asa ca s-au facut... cum se spunea? curatari de personal?