02 martie 2009

Hahaha! (Ce obrăznicie!)

Avind azi o mica discutie pe un blog de altfel tare drag mie, mi-am adus aminte de o alta, de acum vreo saptamina sau doua, care habar nu mai am daca a fost tot acolo sau in alta parte. Si sint tare curios sa aflu, spuneti-mi:

Daca eu scriu (!) cuiva care semneaza Ancussa intrebarea: “Ancussa, tu esti pussin peltica?”, voua ce impresie va face chestia asta? E o dovada de humor? O obraznicie? Sau nimic, adica o replica oarecare, pe care toata lumea o uita in mai putin de zece secunde?

Votati, ca de obicei, in coltul din dreapta-sus. Merci d’avance!

18 comentarii:

Anonim spunea...

ca dar nu s-a atacat Ancussa? cred ca e umor. defapt e umor daca nu este uitata dupa 10 secunde... imagineaza-ti...

Anonim spunea...

The answer is D: all three! :))

Anonim spunea...

draga pinocchio,e o mare placere pt mine sa citesc blogul dvs, precum si comentariile(delicate,gratioase,de bun gust,cu umor,inteligente)pe care le faceti pe alte bloguri.desi va citesc de mult timp,n-am intervenit,multumindu-ma sa fiu un spectator fidel.
dar discutia de la klara,m-a intristat teribil.
unii chiar nu se pot abtine,au mereu nevoie de ierarhii:noi aici si voi acolo.
cu simpatie,gg.

Anonim spunea...

Scumpa g.g., io nu stiu pe unde tot umbli . Te-am strigat si la Samuel (si lui ii e dor de tine ), dar te confundasem.
Draga pinocchio , e categoric un umor delicios, iar cei care se sifoneaza n-au inteles nimic.

Pinocchi0 spunea...

gg, sint onorat. dar sa nu fim tristi, este numai vremea asta imposibila de inceput de martie, ne face pe toti nervosi si depresivi. Dar uite, ce bine ca ne intilnim cu totii aici. Cred ca am sa construiesc un tunel spre blogul Klarei, nu stiu cum, dar sa deschidem o sala de bal cu palinca :-)

Sifonat, atacat? Nu, nu cred. Chiar nu mai stiu ce a spus ancussa. Cred ca m-a bestelit putin, dupa care povestea a fost uitata instantaneu.

Pinocchi0 spunea...

Ah Monica, ce idee buna, mi-am adus aminte: Eu am cautat-o odata pe Lavinia in campingurile de la 2 Mai. M-am plimbat printre corturi si am strigat cit ma tinea gura: Laaviiiiiniiiiiiiaaaaaaaaaaaaa!! Laaaaaaaaaaviiiiiiiiniiiiiiaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!

Si nu, n-am gasit-o. Abia a doua zi.

Incze Klára spunea...

Pinocchio, abia astept sa bem o cafea (poate o imbogatim cu ceva;)) in sanatatea tunelului - nu am uitat: inceputul lui aprilie!:)

Pinocchi0 spunea...

Cu cea mai mare placere. S-ar putea sa fie chiar putin mai devreme. Saptamina viitoare o sa stiu exact. Iti scriu un mail.

Urmuz spunea...

Ancussa nu are sssimtsssul umorului?

G.G.,
eu tot pierd multe lucruri în ultimele zile? Ce sss'a întîmplat?

Anonim spunea...

draga urmuz(desi nu-mi permit sa ne tragem de sireturi,haha!)daca nu suferiti de claustrofobie,mergeti usor prin tunelul consruit de pinocchio catre klara si acolo(la klara,adica) o sa gasiti ceea ce ati pierdut. se intampla ca a venit primavara si astenia ne tulbura rau mintile.gg

Anonim spunea...

O prietena din copolirăie, peltică, îmi spunea Ancussa, în loc de Ancuţa. Ea nu mai e peltică, eu nu mai sunt copil (cel puţin aşa mi se spune), dar tot Ancussa îmi zice...

Pinocchi0 spunea...

Ce dragut! (Am banuit eu ca la mijloc trebuie sa fi fost cineva peltic.) Si te-ai suparat?

Anonim spunea...

Nuu, nu m-am supărat! Era chiar comic: ea avea doi ani, eu patru şi mă străduiam s-o învăţ să pronunţe corect :) Şi mama îmi zice: Las-o, e prea mică şi aşa poate ea să zică! Dar ea, mititica, acum era orgolioasă, se chinuia să prounţe cu ţ! Şi eu i-am zis: Spune-mi Ancussa, e mai frumos! Şi m-a crezut :))

Pinocchi0 spunea...

:-))

Cu atit mai interesant chestionarul: Sint deja 4 persone din 24, adica exact o sesime, carora li se pare o impretinenssa. Sa vedem care o fi rezultatul final...

Anonim spunea...

E cam dificil sa reusesti a fi impertinent pe internet.

Impertinet.

Pinocchi0 spunea...

:-)

Pinocchi0 spunea...

Daca mai este nevoie de explicatii: Comentariile sterse de mine aici contineau referiri, ma exprim prudent: nepoliticoase, la persoane care, din punctul meu de vedere, nu au meritat in nici un caz asa ceva. Inca o data va rog sa ramineti in limitele bunei cuviinte cel atita timp cit scrieti comentarii pe blogul meu.

cristians. spunea...

Ai dreptate, Monica, un umor de cea mai înaltă calitate. Păcat că-s eu tembel şi nu mă prind. Pe acel blog, "aluzionat" de dl. Pi, Ancussa era o prietenă de-a mea, nicidecum AT. Mie nu mi-a venit să râd, nu că nu aş fi dorit asta. Nici Ancussei mele.

Dar noi, eu şi ea, suntem doar neşte "şifonaţi", Monica. Do you mind?