17 aprilie 2009

Călătoriile domnului Inginer

Cu biletul de Viena în mînă, domnu’ Inginer privi în jos și spuse:
– Burtă de șef am.

23 de comentarii:

Aanonim spunea...

Ar fi chiar haios sa ne vedem acolo.

Uite acu inteleg - in 4 cuvinte - ce nu am inteles intr'un numar de ani pe care nu vreau sa'l divulg nici macar asa intre 4 ochi (mi'am scanat azi certificatu de nastere sa'l trimit la Viena si am constatat cu oroare ca este "republica POPULARA romana", ca sa aveti o idee). Deci trebuie burta?

De ce nu mi'ai zis asta, vorba lu Brucan, acu 20 de ani?

Pinocchi0 spunea...

Pai nu stiu ce sa zic: Eu unul refuz sa am burta. (Probabil ca de-aia nici nu sint sef.)

lektor spunea...

As propune deschiderea unui poll pe aceasta tema. Votul meu ar fi ca da, burta e necesara. Desi eu n-am inca.

Da, Viena, oras de pierzanie. Heuriger, snitel, sachertorte, wurstul de la marginea drumului, japonezii ubicui, flickari turbati de toate nationalitatile, balegi nobile de lippizani!

Of. Petrecere placuta va urez, domnilor.

Pinocchi0 spunea...

Dar ce petrecere, ce petrecere: Genießt den Krieg, es wird ein schrecklicher Frieden sein!

Rasvan Calin spunea...

si ce ii lipseste?! :))

Pinocchi0 spunea...

Asta e intrebarea.

Rheea spunea...

Seful meu nu are burta, e grav ?

Pinocchi0 spunea...

Nu e grav, e exceptie -- mai ales la Mioveni :-))

impricinatul spunea...

ah, si nu uitati sa beti o cafea pe Maria Hilfer strasse... pe la amiaza, asa...

Pinocchi0 spunea...

...si ma pe seara un Heurigen :-)

Anca Tudor spunea...

De cand sunt sefa, am facut si burta :) Din motive de mai multe ore la birou, cu fundul pe scaun, mai putin teren, mai putin mers la sala. Oare de asta au sefii burta?

Cinabru spunea...

Hehe, deja m-am obisnuit cu burta. La mine a aparut burta de burghez instarit dupa casatorie :)

Pinocchi0 spunea...

*LOL*
L-am intrebat pe domnu' Inginer, zice: Burta e conditie sine qua non a sefiei. Studii superioare, experienta, competenta si burta. Burta "de dupa" e un moft. Na :-)

Pinocchi0 spunea...

Ah, era sa uit, Cinabru: Burta de dupa casatorie e un semn de fertilitate salutara :-)

Anonim spunea...

a, nu, burta este de fapt LENEA ! lipsa de respect fata de SINE ! lipsa vointei . lipsa de respect fata de partener . delasare. abandonare ! lipsa de sport !

dimineata cand te trezesti nu te intrebi "ma spal pe dinti azi sau o las pe maine?" ci te speli . punct ! la fel este si cu sportul. si DA ! ...mancatul mai putin dar mai sanatos. hai la fuga !!!

Pinocchi0 spunea...

Am sa-i comunic asta domnului Inginer cu prima ocazie. (Acum nu pot, ca e la jogging.)

Anonim spunea...

ach was , nici vorba pinocchio . eu nu ma refeream la dl. ingi . deloc . dupa cum am inteles eu -, el este suplu :)

ziceam si eu asa in general . atentie la rafinesul feminin :)

gicu spunea...

un comment tardiv....dupa ce cobori podu' , pe Barbu Vacarescu ,intre blocuri , vezi pe stinga ,cum mergi spre Pipera, un fragment ce seamana cu hundertwasser...panouri dreptunghiulare diferit colorate iar parca la limita lor contururi filiforme ,rotunjite de alta culoare ..niciodata nu am indraznit sa cobor si sa vad mai clar...asa ca nu stiu daca e adevarat sau nu..printre blocurile cenusii sau cu caramida aparenta , conventionale pare o imagine dintr-o realitate paralela...

Pinocchi0 spunea...

Niciodata nu e prea tirziu, Gicu. Intr-o asociatie libera de idei: podu' si Barbu Vacarescu, misterul copilariei mele. Ca sa inteleg mai tirziu din Poemele de Amor ca si dragul de Mircea tot pe acolo locuise. Acel cartier avea, pe linga diversele nuante de gri, si culori adevarate: Rosu de caramida si verde inchis de vita salbatica. Spre Floreasca mai era ceva albastru ca cerul. Hai sa mergem impreuna acolo si sa ne uitam mai bine!

gicu spunea...

ar fi din lumea Ideilor o plimbare pe acolo.da' mi-e o frica de devirtualizare ca de tamiie...eniuei..iubesc zona si apoi spre stefan cel mare...doamna ghica..cu disperare... circul prin anii saizeci..talciocul de la obor...Cineva mi-a luat mina si a scris o r b i t o r...

Pinocchi0 spunea...

Atunci hai sa ne plimbam prin lumea ideilor. Devirtualizarea e frumoasa, intreaba-i pe Madelin, pe Vlad, pe Zaza, pe Simina, pe Octavian... si pe toti ceilati. Orbitor, da.

LZ spunea...

Domnule, zic, o burta are si ea farmecul ei. E plina de haz. Daca se mai asorteaza si cu chelie mica, e idealul feminin. Ea individualizeaza. Te scoate din anonimat. Esti inginer cu burta. ce poti sa-ti doresti mai mult?! Ah, viata...

Pinocchi0 spunea...

Ce poti sa-ti doresti -- un job corespunzator?