03 mai 2009

De'ale bărbaților

Pentru ca tot vorbiram atita despre sex si sexe, in toate tonalitatile si pozitiile posibile: Nu-i asa ca ati vrut intotdeauna sa stiti cum reactioneaza o gasca de barbati gay cind trece pe linga ei un barbat tinar, aratos si incomplet imbracat? Pai sa vedem...



Ca sa fim mai exacti, grupa se compunea din 32 de persoane, din care, sa ne gindim intens, patru erau femei. Da, stimata doamna, lesbiene. Căci grupa facea parte din GOC: Gay Outdoor Club.

In tren ne intilniseram cu ceea ce trebuie sa fi fost un club al pensionarelor mic-burgheze. Da, stimata doamna, le explica ghidul nostru, sintem de la GOC, si facem tururi montane [urmeaza explicatii nenumarate si amanuntite]. Am asteptat cu mare incordare ca una din acele doamne sa intrebe: Bine, minunat, merveilleux, dar ce inseamna GOC? N-a intrebat nimeni. Stia el ce stia.

Ramin, deci, 28 de barbati gay, pe trei dintre ei ii vedeti in poza. Ati ghicit, barbatul din dreapta e negru etiopian. (Si cel din dreapta de tot e femeie.) Deci:

La prima ascensiune, cind toti eram proaspeti, entuziasti si pusi pe fapte mari (inca nu stiam cit avea sa dureze cu adevarat excursia anuntata ca fiind foarte usoara si durind aproximativ patru ore), a trecut pe linga noi – chiar de mai multe ori – un tinar: tinar, bine si imbracat, eh, asa cum te imbraci pe munte cind e cald si bine si transpiri din greu. Reactia grupei – pina atunci fiecare isi vedea de showul personal, povestind, explicind, perorind. Atunci s-a facut brusc liniste si fiecare s-a uitat cu multa atentie pe unde calca. Pun pariu ca, in acelasi timp, fiecare (poate cel mult cu exceptia celor patru femei) l-ar fi putut descrie pe acel mec din cap pina’n picioare in cele mai mici amanunte.

Si interesant ar fi de stiut de ce nu a spus nimeni un cuvint.

15 comentarii:

Anonim spunea...

stimabile, stii care este reactia unui grup de barbati non-gay atunci cand trece o femeie aspectuoasa apetisanta si sumar imbracata ? iata doar una dintre ele (reactii) :

uuuuiiiiiiiiii ! heiliger bim-bam ! was fü`ne karosse !!!

hihihi...cumva, unpic, original .

tapirul spunea...

mamă, săracul, şi nu a călcat strâmb?

Asta îmi aduce aminte de o fază la mare. Eram la Costineşti pe bilete de tabăra studenţi (vreo şapte pe două bilete, ce vremuri...). Cu amicul Nicu, ne duceam la plajă chiar sub obelisc, ne făcusem obiceiul. Ei, şi mai era un grup care venea la plajă tot în zona aia, zilnic, şi ăştia erau puşi mereu pe şotii: săpau o groapă în nisip, cam cât să intri până la jumatea gambei, puneau un ziar deasupra, şi un strat de nisip peste, şi apoi aşteptau victime nevinovate. Cam doi pe oră cădeau (să-i fi vazut totuşi ce performanţe reuşeau ăia de călcau în groapă cărând câte patru pahare de bere...). Boon, şi într-o zi se vorbesc ăştia din grup să facă şotia altuia tot din grupul lor. Plan îndelung discutat şi pus la punct. Cum pleacă victima să intre în apă, ăştilalţi se reped sincron, dau cearceaful ăstuia la o parte, sapă frenetic o groapă cât cearceaful de lungă şi lată,adâncă ca la juma de metru pe puţin, camuflează nisipul şi acoperă groapa cu cearceaful ţinut întins cu diverse. E, acum treaba e că toata plaja (şi mai toţi erau obişnuiti ai locului) aştepta momentul culminant, şuşoteau, se împrăştia zvonul... aşa că ăla, atunci când a ieşit din apă, s-a trezit ca se uita juma' de plaja din Costineşti la el, urmărindu-i atent traseul printre cearceafuri. Un sfert din privitori chiar se ridicaseră în picioare să vadă mai bine. A meritat faza în sine, să-l fi văzut pe ăla cum mergea atent, suspicios, încercând nisipul cu vârful degetelor de la picior fiecare pas, zâmbind cam nătâng la audienţă, mai făcând un pas prudent...În final a ajuns la cearceaf, moment în care toată plaja (cred că erau pe puţin 50 de privitori deja) şi-a ţinut respiraţia...

În final tipul s-a prins (nici nu avea cum) dar spectacolul a meritat.

Pinocchi0 spunea...

Emma, multumesc pentru completare, chiar o asteptam :-) (Ma simt oarecum ca in liceu, atunci i-am spus nu stiu carei colege "stimata etc." si prompt am fost numit Stimabilul.)

Tapiru': :-))

Anonim spunea...

eh, atentie la ce astepti dar mai ales la ce primesti :)) nu-i tot una. iti spun eu ca m-am experimentat putin . de hobby se intelege !

Pinocchi0 spunea...

Sigur, cu totii capatam experienta cu timpul :-)

Anonim spunea...

pinocchio cu totii capatam ( ceva ? sau mai putin ! ) deci, unii deloc nu-i asa ? una e experienta alta experimentul :))

Anonim spunea...

asta chiar e un raspuns pe care voiam sa-l aflu. si imi place ca ai zis "mec"

Pinocchi0 spunea...

:-)
Pai asta era simplu. Eu as vrea sa aflu raspunsul la "de ce?".

"Mec" suna putin caraghios, nu-i asa?

Anonim spunea...

in romana..poate. desi nu, mec suna ok.mult mai ok decat counterpartul feminin. si uite asa am scris trei randuri in trei limbi

Anca Tudor spunea...

Nu ma pricep, dar poate ca nimeni n-a spus niciun cuvant fiindca toti faceau parte din cate un cuplu, iar perechea era prin preajma :)

Pinocchi0 spunea...

Anca, mie, drept sa spun, mi se pare ca le e frica. Nu stii niciodata cum reactioneaza un barbat hetero la un asemenea... compliment. Se pare ca sint destui care ar reactiona violent. Iar chestia asta o stie orice gay, e undeva la baza repertoriului.

Anca Tudor spunea...

Oh, Pinocchio, la asta cu frica de cafteala nu m-am gandit, cu siguranta tu trebuie sa stii mai bine. Cand o lesbiana face un compliment unei femei straight reactiile nu sunt violente sau cel putin mie nu mi-a fost dat sa vad... E curios, dar femeile au mai degraba o curiozitate care tine de orgoliu: daca as fi fost gay, eram genul tau? :)

Pinocchi0 spunea...

Dragut :-)

Pai da, femeile sint obisnuite sa primeasca complimente. Este unul din primele lucruri pe care le-am invatat si eu la comingout. Un tip din America cu care ma vedeam intr-o dimineata prin conferinta video. Will you marry me?

Anca Tudor spunea...

That must have been strange! :) And flattering, at the same time...

Pinocchi0 spunea...

Sigur ca da. Si putin exagerat, la urma urmei. As fi curios sa stiu ce impresie i-am facut cind a vazut cum infloream si inmuguream la complimentele lui...