04 mai 2009

PS: Tot de’ale bărbaților

Ar mai fi poate de spus, ca sa fim obiectivi si impartiali in cele rele ca si in cele bune, ca organizarea excursiei de ieri a lasat de dorit pe ici si colo, si anume prin punctele esentiale. Ghidul nostru cel atit de atent pare sa nu fi fost ceea ce s-ar chema un cadru de conducere cu aplecare si talent, drept care partea a doua a excursiei, consecutiva unei anumite schimbari de traseu si program, a stat sub semnul lui Heisenberg. Excelent exercitiu, i-am spus domnului Inginer.

Partea amuzanta a povestii (drama, tragedia si comedia fiind pure arhetipuri si tragicomedia genul naturel par excellence, de’asta ne dam noi in vint dupa Almodovar) ar fi fost combinatia dintre Heisenberg si Lu, cel din urma fiind adeptul organizarii perfecte, precum la birou asa si pe munte, astazi si miine si in vecii vecilor amin.

Numai ca dis-de-dimineata inaintea plecarii, Lu mi-a dat telefon cu voce pierduta ca a mincat prea mult in seara de ajun, a facut indigestie si nu poate sa vina. Seara, cind am ajuns in sfirsit acasa, Lu a sunat din nou sa ma intrebe cum a fost. “I-ai fi tras palme, ma’ntelegi?” am racnit in receptor stind pe tron. Lu m-a inteles si si-a cerut scuze ca nu a venit sa sufere cot la cot cu noi, apoi a promis solemn ca o sa-i spuna cele potrivite lui Wieland, actualul partener al fostului sau partener (Wieland urmat de Wiegand) si una din persoanele cu influenta la GOC. De la uter ni se trage, cum spuneam mai sus.

* * *

Bine-bine ma veti intreba, una peste alta la ce foloseste totusi un club turistic gay? Intrebarea este la fel de fireasca si manifesta aceeasi incomprehensiune ca si intrebarea Colombinei, care (dupa ce n-a rezistat acum [indescifrabil] ani sa ma intrebe daca sint activ sau pasiv) a declarat ca nu poate sa inteleaga la ce foloseste un cor gay.

Raspuns mai simplu abia daca se mai poate: Un club turistic gay foloseste la acelasi lucru ca si un cor gay. Pentru exemplificare, un numar plin de cucernicie al primului cor gay din Germania, cu ocazia aniversarii a 25 de primaveri. Pentru necunoscatorii limbii germane, sa mentionam ca avem pe ecrane ceea ce se cheama un Männerchor, adica un cor barbatesc.

Un comentariu:

Anonim spunea...

uite aici asa niste muzica foarte buna :

www.youtube.com/watch?v=0yPMdWxSxUg

Cibelle Green Grass

www.youtube.com/watch?v=LuYv0Kz_iE

versiunea veche in interpretarea lui Tom Waits !

enjoy ...

daca ti-a placut - uite - , niste jazz uaci :

www.youtube.com/watch?v=3GZRTm9-tz0