09 mai 2009

Depresiv suicidal

Dan R. spunea, de fiecare data cind îl apuca alergia: În fiecare an pe vremea asta mă sinucid.

Acum îl înțeleg mai bine ca oricînd.

8 comentarii:

monsoux spunea...

împotriva suicidelor de acest tip sunt în măsură să recomand din experiență proprie în acest an Loratadine USP, 1 mg de la Safeway (pentru norocoșii care nu au doar alergii, ci și prieteni în State), în conjuncție cu Flixonase de la GSK (o data de doua ori pe zi, mai ales pentru plimbările prelungite în aer liber).

Aștept, în contrapartidă, soluții de viață, câștigătoare anti-depresie și anti-criză.

Pinocchi0 spunea...

Da, pastilele mele incep cu Lora, pe urma vin niste initiale. Contrapartida o asteptam si noi. Revenim.

De fapt e simplu: Dragostea. Si nu numai cea conjugala, ci uite'asa: Scriu postul asta, si zece minute mai tirziu monsoux imi recomanda medicatia. Si monsoux nu e singurul, asta e fantastic: Citeste ce scrie Vlad aici:
http://pinocchiomuc.blogspot.com/2009/05/cind-se-termina-virsta-intrebarilor.html?showComment=1241709840000#c4548024597103587415

lektor spunea...

Un pahar de vin face minuni :)

Ioana Dark a lu Noe spunea...

nu vă izolați.

monsoux spunea...

a, și sucul proaspăt stors, neapărat cu puțintel ghimbir, cât te lasă inima. Eu execut doi trei morcovi mari, un măr, o portocală și un nod de ghimbir. Faza cu ghimbirul mi-a recomandat-o Octavian, deși el propune ceai. Eu sunt mai radical de felul meu, mai ales când mă hotărăsc să pun în mișcare robotul de bucătărie.

monsoux spunea...

@lektor - o sticlă e leac curat nu dar la alergie, ci, cum spuneam și la alergie. Dar numai dacă o bei cu prietenii.

lektor spunea...

hehe, pe prieteni ii punem pe rana :)

Pinocchi0 spunea...

Haa, ce de comentarii!! (Chestia cu cistigul secundar al depresiei functioneaza intotdeauna fa-ra-greș, hihihihi...)

Aha, a-chm. Da. Carevasazica:

Lektore, cred ca a fost un pic mai mult, ca la sparanghel trebe.

Je-ana (cintecul cu Je-ana trebuie sa ti-l cint odata, la devirtualizarea urmatoare, e un hit): Nu ne izolam, am avut nunta in bloc, si turceasca, nu asa, oricum. Iar miine vine Lu la cafea.

monsoux: Chiar aveam asa, o pohta. Acum ma duc in pat si negociez cu domnu' Inginer: El face muffins pentru miine la micu' dejun, si eu suc. Intotdeauna m-am dat in vint dupa ghimbir, si in mod special dupa ce mi l-a recomandat Octavian ca antialergic. Si in suc, si in ceai. Aaaaah, si ce foame mi s-a facut iarasi. Mi-e foame de cind m-am sculat de la masa. Si voua tot asa va e foame tot timpul cind aveti alergie? Curioasa combinatie. Pina acum nu s-a gasit nici un doctor care sa ma creada.