06 iulie 2009

Allein, allein

Imi faceam exercitiile de burdihan pe covorul din sufragerie, mielul indian cu menta si ghimbir se incalzea la focul sacru din bucatarie, iar domnu' Inginer chicotea, lucru rar, dar ce spun eu, hohotea la capatul celalalt al holului. Nu pot sa vin acum, i-am raspuns numarind.

Sa reconstituim deci: Boladenieve scrie un posting si eu imi amintesc. Postingul este despre Polarkreis 18, iar eu imi amintesc despre entuziasmul cu care Octavian asculta "Allein, allein" pe repeat. (Sigur ca m-am molipsit.) Ma uit pe YouTube si vad pentru prima data: Goodness how sweet! Venind seara acasa, dau peste domnu' Inginer care isi cauta pe internet drumul cu NASA de la gara la firma, il dau la o parte cu un gest hotarit, deschid o fereastra noua si cer Polarkreis 18. Mergea ingrozitor de incet. Uite, uite, am tiparit jumatate de internet, imi arata domnu' Inginer.

Mai departe: Boladenieve se enerveaza. Ce comentarii domle, ce nesimtiti. Ce rockeri, ce pitecantropi, si ce tarani. Domnu' Inginer vine in sfirsit la masa, mielul se rasfata pe farfurii, izul de menta se impleteste cu aroma de mere ionatane din rivaner. Ceva nu e perfect rotund, dar domnu' Inginer da vina pe reteta fara rosii. Desigur nu pe arta mea culinara. Dupa portia de ciocolata (homeopatica, va rog), imi arata.

Un oarecare comenteaza destul de offtopic, daca ne gindim ca tot restul discutiei era in germana: pictures from romania best_ fest 2009. Si asta-i tot. Dar stai putin, un click pe numele mulan112003 si gasim numitele pictures...

Domnu' inginer se prapadeste de ris. Rid si eu (putin cam strimb) si ma duc sa ma spal pe dinti.

6 comentarii:

Anonim spunea...

cu dedicatie pour les connaisseurs:) http://www.flickr.com/photos/boladenieve78/3690161822/

Pinocchi0 spunea...

Haa, multumesc! Tinarul cintaret pare sa aiba ceva dintr-o maimutica, se cocoata peste tot. Sper ca nu arunca cu nuci de cocos :-)

(Complementar, cei de la Napalm Death par sa fie maimutoii, dupa felul in care topaie... :-)

sorin spunea...

He he he, ce pot face omii din pasiune, mai ales daca-i vorba de muzica/preferinte/gusturi :)

joacadeamine spunea...

io intre timp am fost cucerit de tinerii respectivi care mi-au declarat unul cate unul ca ma iubesc:

http://www.fileden.com/files/2008/9/24/2113606/polarkreis18%20love%20octavian.jpg

da, deci polarkreis 18 ma iubesc. acum pot sa merg mai departe.

Pinocchi0 spunea...

Eu n-as putea sa merg mai departe: M-as topi pe loc.
:-)

lektor spunea...

ce inseamna 18? sper ca nu AH.