21 iunie 2011

Gafele lui Moș Pinocchio. Nu, nu, de trei ori nu

Mai întîi, Moș Pinocchio ceru un martini cuiva care stătea fără ocupație lîngă masa cu băuturi festive. Iar acela nu, nu era un chelner.

Mai apoi, Moș Pinocchio se cocoță cu picioarele pe trena miresei. Care o ținu zîmbitoare cu amîndouă mîinile. Și nu, nu s-a rupt nimic.

În fine, dacă Moș Pinocchio ar fi avut negi vizibili pe spinare, nu, în nici un caz nu și-ar fi pus o rochie cu spatele gol. Oricum nu. Dar nu, aceea a fost o gafă pentru care Moș Pinocchio declină orice răspundere.

8 comentarii:

Anonim spunea...

Of, că habar n-ai! Ăia nu-s negi, îs grains de beauté dătători de şarm. Cum să nu-i afişezi, dacă-i ai?! Ă?!

Pinocchi0 spunea...

Ptiu, drace!
;-)

Tapirul spunea...

io am patit invers, m-a luat tatal miresei de ospatar (imi dadusem sacoul jos.. poate de aia?..), si m-a luat de umeri asa, a aratat cu degetul si a zis "bai, la mesele alea, apa minerala, dincolo mai trebuie vin, repede.."

Mihaela ( Catwoman) spunea...

si eu am fost luata drept chelnerita si admonestata chiar :)) iar de ras am ras cand s-a strigat darul si am vazut faţa mamei mirelui :))constientizand greseala

Tapirul spunea...

la mine s-a prins mai repede, mi-a văzut muaca uluită și s-a prins

Vlad spunea...

Pe mine, o colegă doctoriță (cu care făcusem cunoștință cu două zile în urmă), m-a luat de magazionerul policlinicii. Când mi-am dat seama de lucrul acesta, cu lumina unei revelații în mijlocul unei discuții absurde (nu pricepeam de ce un psihiatru ar trebui să semneze eliberarea unor mănuși nesterile), am corectat-o rapid. Mi-a zis că semăn mult cu magazionerul și a plecat. Nu mi-a cerut scuze, dar pp că s-a dus repede să-i ceară magazionerului. Scuze. Și mănuși nesterile.

Madelin spunea...

Io o pateam in Metro (sau ceva de genul), ca ma imbracam mereu in tricouri rosii.

radiowhisper.com spunea...

Buna Seara!
Eu sunt Vlad, unul dintre membri Radio Whisper – un radio antimanele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am găsit întâmplător blogul tău, am citit câteva articole şi nu am vrut să ies înainte să te felicit – mi-a plăcut mult ce am găsit aici. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doresti, poţi să ne recomanzi orice articol, iar noi îl vom promova.
Ne-ar face plăcere să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
M-am gândit aşadar să vin cu o propunere:
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piese necenzurate. Avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă cât mai complexă de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că poate ai vrea sa ni te alături şi să colaborăm (binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place). Dorim de asemenea să îţi luăm un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultatorilor noştri.
Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul asculta_whisper sau un e-mail, tot la asculta_whisper@yahoo.com, pentru a discuta mai multe.

http://www.radiowhisper.com
Multumesc,
Cu stimă Vlad!