21 iunie 2011

Gafele lui Moș Pinocchio. Nu, nu, de trei ori nu

Mai întîi, Moș Pinocchio ceru un martini cuiva care stătea fără ocupație lîngă masa cu băuturi festive. Iar acela nu, nu era un chelner.

Mai apoi, Moș Pinocchio se cocoță cu picioarele pe trena miresei. Care o ținu zîmbitoare cu amîndouă mîinile. Și nu, nu s-a rupt nimic.

În fine, dacă Moș Pinocchio ar fi avut negi vizibili pe spinare, nu, în nici un caz nu și-ar fi pus o rochie cu spatele gol. Oricum nu. Dar nu, aceea a fost o gafă pentru care Moș Pinocchio declină orice răspundere.

5 comentarii:

Anonim spunea...

Of, că habar n-ai! Ăia nu-s negi, îs grains de beauté dătători de şarm. Cum să nu-i afişezi, dacă-i ai?! Ă?!

Pinocchi0 spunea...

Ptiu, drace!
;-)

Mihaela ( Catwoman) spunea...

si eu am fost luata drept chelnerita si admonestata chiar :)) iar de ras am ras cand s-a strigat darul si am vazut faţa mamei mirelui :))constientizand greseala

Vlad spunea...

Pe mine, o colegă doctoriță (cu care făcusem cunoștință cu două zile în urmă), m-a luat de magazionerul policlinicii. Când mi-am dat seama de lucrul acesta, cu lumina unei revelații în mijlocul unei discuții absurde (nu pricepeam de ce un psihiatru ar trebui să semneze eliberarea unor mănuși nesterile), am corectat-o rapid. Mi-a zis că semăn mult cu magazionerul și a plecat. Nu mi-a cerut scuze, dar pp că s-a dus repede să-i ceară magazionerului. Scuze. Și mănuși nesterile.

Madelin spunea...

Io o pateam in Metro (sau ceva de genul), ca ma imbracam mereu in tricouri rosii.