30 martie 2012

Moș Pinocchio nu face sport

..., astă seară fiind închis la gym. La ușă scria ceva cu cifrele 30, 3, 31 și iarăși 3, plus niște cuneiforme. Cum nu se poate mai potrivit, Moș Pinocchio avînd o vagă răceală de la crivăț și aer condiționat, complicată cu o acută lipsă de chef sportiv. Facem în schimb mujdei de usturoi la pulpa de pui prăjită – din ăla de te trăznește, dar mai ales de-i trăznește pe ceilalți.

Altfel, azi am fost luat pe sus și dus. La masa de prînz, într-un restaurant tradițional japonez. O parte din mîncare s-a servit într-un fel de sufertaș ca un scrin portabil de lemn cu trei sertare negre încuiate cu o țeapă de lemn roșu. Înăuntru era un fel de sushi, care demonstrează că running sushi de la München nu are nici în clin, nici în mînecă cu Japonia. Tare aș vrea să mai merg acolo, la restaurant zic, dar mă întreb foarte tare cum să comand, restaurantul nefiind din categoria celor care își pun meniul de plastic la ușă ca să-l fotografieze analfabeții. Niscaiva idei?

Uni - Live Sea Urchin

3 comentarii:

Cora_ spunea...

te duci cu poza ta. :)
chestia aia ca smocul de iarba uscata ce e?

cea mai tare intamplare cu sushi a fost cand m-am dus intr-un restaurant cu specific(la Montreal) si aveau in meniu sushi cu gust de ... barbeque. va jur. culmea e ca era plin. se-ntelege ca am plecat.

exercitii poti sa faci si acasa, daca vrei. flotari, abdomene, etc... credeai c-ai scapat? zice vocea... :))

Cora_ spunea...

si ce gust are? seamana cu cel al fructelor de mare?

Pinocchi0 spunea...

Hm, în discuția asta nu mă bag: Recunosc că n-am mîncat încă arici de mare; a fost o poză pe care am găsit-o pe internet și care mi-a plăcut. Am mîncat alte chestii (stridii de exemplu, care sînt aici o mare specialitate locală). Singura mea experiență cu aricii de mare e cînd am fost la mare cu copiii și Prinzessa a călcat într-unul de'ăla cînd a intrat în apă, pe urmă seara s-a operat singură cu foarfecuța de unghii și și-a scos niște țepi din talpă.