08 decembrie 2012

Yumiko's Advent Present by Air Mail



I just love it!

5 comentarii:

vera spunea...

Lovely, lovely present.
Lovely friend, too.

Rudolph Aspirant spunea...

Ce misto ! M-ar tenta nr 26, ca din asta nu am gasit aici in Norvegia, numai din alelalte mai comune. Eu inca ma lupt sa vad daca pot obtine finantare pt calatorie in Japonia in iunie 2013, dar sansele sunt doar 50-50 in clipa asta, desi totusi sper sa aflu inainte de Craciun, efectiv stau cu inima stransa in piept, nici nu vreau sa ma gandesc ce suparat am sa fiu daca nu primesc acest cadou de la Mos Craciun, insa ce sa fac, recunosc, nici eu nu am fost absolut DE LOC disciplinat anul asta.

Rudolph Aspirant spunea...

Stiu ca vremea nu e asa misto in iunie acolo, ploua mult, dar zau daca-mi pasa. Am un vis secret sa fac si escala in Singapore, insa pe asta cred ca va trebui sa mi-o finantez singur, plus trebuie sa strang cureaua la maxim pt shopping pe zona Asia-Pacific, cu scop international altruist de a sprijini economia japoneza, si a ridica valoarea dolarului singaporez la 5 coroane norvegiene din nou, ca tot sta pe la numai 4,5 de atata vreme. Eu sunt ff politic angajat cand e vorba de a sprijini diverse economii nationale, de ex in ultimii 2 ani refuz sa sprijin Euro, cred ca si din cauza mea e criza economica pe aceasta zona.

Rudolph Aspirant spunea...

Cu ocazia sarbatorii sfarsitului lumii am venit aici off-topic pt ca:

a) sa va urez un sfarsit de an fericit si toate cele bune pt anul nou viitor, plus

b)sa o barfesc pe Madelin ca a postat un articol despre o posibila apocalipsa care mi-a placut atat de mult, pe bune, incat nu am fost in stare sa scriu un comentariu mai lung de 5 cuvinte + 1 simbol ! Si asa ceva e cu totul si cu totul deosebit de rar si de aia mi s-a parut ca e demn de semnalat !

Invizibilul spunea...

La multi ani! Sa ai un 2013 cu ciocolata multa! :)