04 august 2004

intarziat doi Re: De pe coclauri britanice

----- Original Message -----
To: "Pinocchio Collodi"
Sent: Wednesday, August 04, 2004 10:12 AM
Subject: intarziat doi Re: De pe coclauri britanice

Deschid emailul, cam neconvins - porneste antivirusul, implicit. M-am obisnuit sa-mi scrie Trista (!) si Csabag, doi distribuitori de virusuri vechi si ruginite. Intra direct in Deleted. Apoi, surpriza, mesajul englezesc. Citesc si rad zgomotos. Ma precipit sa dau reply.

Dragul meu drag (DMD?),

De cateva zile ma tot gandesc sa continui ce-am inceput, sa umplu gaura, sa fac o lista cu ce s-a petrecut. Mi-ar fi imposibil sa intru in amanunte. Pentu ca sunt batran si uituc, pentru ca sunt un lector de fax, pentru ca sunt un doctor de email, pentru ca m-am intors la serviciu.

E bine. E liniste, doar eu fac galagie. Pornesc aparatele de aer conditionat si ma pregatesc sa plec in Antile. Da, Antilele Olandeze, insorita destinatie e vacanta, toata lumea ma invidiaza si isi inchipuie cum ma voi impaca eu cu apele azurii, nisipul auriu (cum altfel?!)si cocktailurile pe baza de rom. Se fac pariuri, toata lumea pierde. Pentru ca nu ma duc la plaja, ma duc la seminar. Mai mult, nu sunt un participant la seminar, ci eu tin seminarul. Care trebuie pregatit si, ca de obicei, sunt in intarziere. Promit sa ma rasfat pe cat posibil.

Scurt sumar al timpului trecut:
Venit de la mare, dormit, plecat la Sfantul Gheorghe, vazut prieten american nevazut de sapte ani, plus sotie si copil adorabil, cel mai cuminte din lume, intors noaptea la Bucuresti, statie in Brasov, vizionat masina-discoteca a unei prietene (T a ras felul unu si felul doi la miezul noptii, io m-am jucat cu pisoii), serviciu, poze, putin blog, mult stres, in special cu programul de postat poze care refuza sa raspunda de doua zile. Cam tot de atunci ma dau pe www.badorgood.com Frustrarea si temerile in crestere. Cumparat album foto de vreo 70 de dolari. Cu barbati. Il vanez de prin toamna si ne tot intalnim prin librarii din diverse colturi ale lumii, unde eu ma amageam ca nu-l cumpar fiindca are greutate. Am incheiat aceasta delicioasa relatie clandestina printr-un act financiar usor gratuit (hm! as vrea eu!).

Si acum fug (ce altceva?) la serviciu (unde altundeva?),

Te imbratisez cu drag,


PS sper sa-ti priasca iesirea britanica

Niciun comentariu: