18 martie 2008

Din folclorul nou

(Folclor internetional cules de pe www.gayromeo.com; in limba româna in original)

"Daca intr-o zi iti vine sa plangi, cauta-ma. Nu promit sa te fac sa razi dar pot sa plang cu tine. Daca intr-o zi iti vine sa fugi, cauta-ma. Nu promit ca o sa te opresc dar pot sa fug cu tine. Daca intr-o zi nu ai chef sa asculti pe nimeni, cauta-ma. Promit sa tac oricat vrei. Daca intr-o zi ma cauti si nu raspund... vin-o repede sa ma vezi… poate eu am nevoie de tine..."


Later edit:

"Daca as fii mai rece u ai fii de gheata, de ma pierzi o sa raman fara speranta, nu ai mai simti, de-as fii de piatra din adancul meu vine iubirea noastra...daca ramai fara cazi in impas eu te ajut sa treci peste orice drama...si daca te simti infrant cazi la pamant te ridic si te fack sa incepi iar fara teama....cand suferi eu sunt de vina faci rau cand eu sunt..... iti dau curaj sa infrunti castigi mereu cand ma asculti....!!!"

Later edit 2, sincer si direct:

"Bear guy and admirer looking for serious masculine gay adults [28-48]. The ideal “candidate" is a gentle, mannered, intellectual type of guy. If not ideal, you may be a rude horny pig. Or almost. Just be yourself!"

3 comentarii:

Anonim spunea...

Din categoria..."te-am cautat prin mii de vise, poate te-ai pierdut, in drum spre visul meu, poate ca nici tu, din mii de vise, nu stii cum sa alegi visul meu..."

Pinocchi0 spunea...

"...si nici macar nu stii unde sa dai click ca sa alegi visul meu..."
Hihihi...

Anonim spunea...

"...si nici macar nu te gandesti cati oameni isi recunosc propria durere aici, stiind ca nu vor fi chemati...". Din pacate, la mine "hihihi"-ul nu functioneaza...