18 mai 2008

Teoria OZNului

Cum bine se stie, iarna e plina de baieti uriti. Sunt toti infofoliti si prost dispusi, nici nu-ti vine sa te uiti la ei. Daca sunt. Intr-o anumita zi de primavara, ne explica Thomas, soseste OZNul, ii aduna pe toti si aduce altii: Fumosi, bine dispusi, dezbracati pe ici si colo, aratind mai un muschi bronzat, mai citeva firicele de par blond, o placere.

La München OZNul a venit zilele astea.

10 comentarii:

Anonim spunea...

Stii ca s-ar putea sa ai dreptate?
Ia sa ma uit si io dupe OZN-ul cu pricina :-)

PS
Si in alta ordine de idei, ma provoci, ma provoci...

Pinocchi0 spunea...

[plin de nevinovatie:]
La ce te provoc?
O:-)

Anonim spunea...

Ma provoci, prin dialoguri, la erotice gastronomice 0:-). Mai reusise cineva, vara-toamna trecute, tot fara sa-si deie seama :D
Las'ca o intreb io pe Laura, prietena virtuala, secretele culinarelii. Da' cica tre' sa ai imbold si vine ea, si priceperea...
"Gatiti cu dragoste", asta am citit la Narcisa, la "Sex cu lumina aprinsa" :-)

Pinocchi0 spunea...

Haha! Laura are dreptate, dupa imbold vine si priceperea. Stiu asta din proprie experienta. Narcisa are si ea dreptate; faza urmatoare dupa lumina aprinsa trebuie sa fie cu perdelele trase si geamurile deschise ;-)

Anonim spunea...

Tentant, tentant...
Uite, in aceasta clipa m-am hotarat. Acum "faza urmatoare" e pe lista mea (TODOLISTA :-)))

Pinocchi0 spunea...

Ai ai ai ai ai... Sper ca pe fereastra camerei respective se vede cerul albastru :-)

Schimbind perspectiva, mi-ai adus aminte de o scena, pe undeva amuzanta, dar numai pe undeva. Arlechinul, actualul prieten al Colombinei, locuia cu nevasta-sa (o scorpie si jumatate) inainte sa locuiasca cu Colombina, in Glockenbach. Asta este un cartier münchenez foarte central si cu vizibila tenta roz. Corespunzator, aveau si multi vecini gay. Mamzela se uita seara pe fereastra in apartamentele vecine si se indigna gratios de practicile amoroase pe care le observa -- men only, se intelege. (Nu mai tin minte daca nu cumva folosea si un binoclu.) Odata, cineva a intrebat-o de ce se uita daca este atit de socata. Ea n-a stiut prea bine ce sa raspunda.

Anonim spunea...

Dragul meu Pinocchio, intotdeauna numai spre cer (albastru sau roz sau incert), sau spre frunze, la o mansarda, daca s-ar putea sau pe acoperis :-). Altfel, sunt foarte pudica. Ferestrele deschise erau pentru aer si vant si fluturi si miresme, tu ce credeai? *innocent- innocent face"

Ce ma amuza pe mine oameni care se indigneaza (gratios or nu) despre amor (uri). Dar mi-e si mila nitel de ei. Dar numai nitel. Inca n-au descoperit la "joie de vivre" ei insisi, ca atunci n-ar mai avea timp de capra vecinului, ocupati sa-si savureze trairile.

Pinocchi0 spunea...

Aaaaaah, ce mi-am dorit intotdeauna o locuinta la mansarda... numa ca domnu' Inginer nici nu vrea sa auda: Unde ne punem biblioteca si toate dulapurile, daca toti peretii sunt inclinati?? Si are dreptate. Altfel, mutatul asta ar fi fost o ocazie excelenta. En fin, vezi ca frunzele se vad pe geam din noul apartament. Frunzele, in primavara chiar si florile.

Altfel, mamzela maisuspomenita a practicat la vremea ei (intre timp s-a pierdut contactul si nu mai stiu) magina neagra. Cita consecventa, nu?

Pinocchi0 spunea...

Magia, heh. Neagra.

Anonim spunea...

O Mama Omida care se indigneaza gratzios! Ar merita trasa intr-un tablou (impresionist?!? ;-)
Sau asta era cu alba?
Magia, zic.