26 decembrie 2008

Invențiune la Hauskonzert

No, ca sa fie masa bogata si meniul complet, am pus si putina muzica. Recunoasteti interpretii?

6 comentarii:

Anonim spunea...

draga domnule,
aflu - de pe un post comic-intempestiv, curat-obsesiv & categoric auto-revelator al prietenului dvs elful zburatacitor - cum k m-ati fi 'trintit rau de tot' pe acest blog...
as fi f curios sa stiu unde, cind si in ce context pt k, sincer, nu-mi amintesc (si nici cucuie sau vinatai nu am)!
va multumesc anticipat
ps nu contati pe mine pt a recunoaste interpretii, nu le am cu muzica

Pinocchi0 spunea...

Domnule nu mai putin drag,

Ma tem ca zilele acestea am fost prea ocupat cu inventiuni si hausconțerte ca sa fiu la curent cu ultimele cancanuri din blogosfera. Oricum ar fi, raspunsul meu e o chestiune de principiu: Cum intrebarea dumneavoastra se refera la spusele Elfului, nu pot decit sa va recomand sa il intrebati pe el. Eu unul nu obisnuiesc sa trintesc pe nimeni, nici cu, nici fara cucuie si vinatai.

La multi ani!

Anonim spunea...

EXACT asta stiam si eu: sinteti o persoana decenta (desi nu agreez stilul dvs de viata), mi se pare trist doar k cineva precum acest '11' (care acum face 'dosare' dspr mine, lol) se foloseste de numele dvs pt propriile sale 'demonstratii'/aberatii (de altfel, 'aberatii' este chiar unul din termenii gasibili in descrierea pe care si-o face... semn k subconstientu-i, chiar si incarcat, lucreaza de zor ;))

pe el nu il intreb nimic, nu tin sa intru in nicio forma de 'dialog' cu o astfel de persoana!

ps desi nu tin sarbatorile colective, 'happy festivus' si din partea mea

Pinocchi0 spunea...

Multumesc pentru urari; asemenea. Din punctul meu de vedere, Elful este o persoana cu nimic mai putin decenta decit mine insumi. Aveti niste neintelegeri pe care cred ca le puteti rezolva mai bine si mai usor (presupunind ca *vreti* sa le rezolvati) la nivel cognitiv. Nivelul emotional-personal nu duce decit la altercatii de felul celor pe care le-am vazut atit de des. Inca o data, nu sunt dispus sa ma joc de-a intermediarul in conflictele nimanui, si nici nu-mi pun blogul la dispozitie pentru asta.

In ce va priveste, cred ca ati observat deja ca sunt deschis dialogului, in masura in care acest dialog este purtat in limitele respectului reciproc. Mai mult, exista niste teme pe care mi-am propus deja de o buna bucata de vreme sa le discut cu dumneavoastra. Dar eh, timp s'avem... Tot ce am reusit sa fac in aceasta privinta a fost articolul patetico-fatarnic din 9 decembrie, dupa care evenimentele s-au precipitat. Mai exista, totusi, speranta.

Pinocchi0 spunea...

Voilà: Primul articol este scris si postat. Cu dedicatie!

Anonim spunea...

Sărumânaaaaaa (pt invenţiune)