08 martie 2009

Fără titlu

– E frumos, nu-i așa, madam Françoise, să vezi niște băieți tineri care nu țin la viață? spunea grădinarul ca să o ațîțe.
Nu glăsuise în zadar.
– Să nu ții la viață? La ce să mai ținem atunci, dacă nu la viață, singurul dar pe care bunul Dumnezeu nu-l face niciodată de două ori. Din păcate e totuși adevărat că ei nu țin la viață!


Citeam asta aseara. Si mai citeam, alaturi de penibilitatile dintr-o discutie de pe blogul meu, sterse intre timp, unul din putinele mailuri de la verisoara mea: Bogdan, cel despre care scriam aici, a murit zilele astea. Intr-un accident de masina, la plecarea in concediu, in drum spre Austria. Avea 34 de ani, familie si copil mic.

Oameni buni, nu mai invatati odata sa conduceti?
Nu mai invatati odata sa traiti?

3 comentarii:

Anonim spunea...

De la inceputul anului, in orasul unde locuiesc, o capitala de judet, au murit 34 de oameni, pietoni, soferi, pasaferi, in accidente de circulatie. Principalele cauze: viteza excesiva, alcoolul excesiv. Trist, dar adevarat...

Anonim spunea...

sa aiba lumina acolo unde s-a dus. placuta insemnarea linkuita. si el, Bogdan, parea o persoana foarte normala - whatever may mean lately, ca nu mai e nimic normal...

Pinocchi0 spunea...

Da. Avea doi copii mici -- cred ca nu erau in masina cu ei. Iar nevasta-sa e inca la reanimare si nu se stie ce sanse are.