15 decembrie 2010

O afacere fără zgudui. A se citi cu toată atenția

Dvs. de raspuns bun sunt necesari, cu sublinierile lui Moș Pinocchio.
(Director Executiv si financiare Chief Officer)
Hang Seng Bank Limited
83 Des Voeux Road, Central
Hong Kong SAR
Email: (patchan1143@yahoo.com.hk)

Dvs. de raspuns bun sunt necesari

Este de оnteles ca ati putea fi un pic teama pentru ca tu nu ma cunosti, dar am o propunere de afaceri lucrative de interes comun de a оmpartasi cu tine. M-am referinta in cautarea mea pentru cineva care se potriveste relatia mea de afaceri propuse.

Eu sunt Dl. Chank Patrick Director Executiv & Chief Financial Officer al Hang Seng Bank Ltd. am o sugestie ocultate de afaceri pentru tine. Am avea nevoie de tine sa ma asiste la executarea unui proiect de afaceri din Hong Kong оn tara dumneavoastra. Aceasta implica transferul de o suma mare de bani. Totul cu privire la aceasta tranzactie va fi din punct de vedere facut fara zgudui. Va rugam sa straduiesc sa respecte cea mai mare discretie оn toate problemele referitoare la aceasta problema.

Odata ce fondurile au fost transferate cu succes оn contul dvs., vom participa la raportul care urmeaza sa fie convenite de ambele dintre noi. Voi prefera sa ma ajunge pe adresa mea de e-mail privat de mai jos (Email: patchan1143@yahoo.com.hk) si, оn final, dupa care voi va furnizeze mai multe informatii despre aceasta operatiune.

Va rugam, daca nu sunteti interesat sterge acest e-mail si nu vвnatoare mine pentru ca eu sunt punerea mea cariera si viata de familie a mea оn joc cu acest risc. Desi nimic nu sa aventurat este nimic cвstigat.

raspuns mai devreme dumneavoastra la prezenta scrisoare va fi apreciat.

Salutari,

Dl Chank Patrick

2 comentarii:

tapirul spunea...

povestea incepe sus evident
http://vizuina-tapirului.tapirul.net/index.php/topic,788.0.html

bunissima spunea...

Hehe, nu știam că și chinezii au ajuns la astlfel de șmecherii. Probabil că ideea a migrat de la africani. Asta dacă chinezul în cauza e chiar chinezul în cauză.